2 Квітня 2020
Новини

У Луцьку ремонтують дорогу на Рівненській

У Луцьку ремонтують дорогу на Рівненській

У Луцьку вздовж вулиці Рівненської (від Київського майдану до автозаводу) розпочали асфальтувати проїжджу частину.

Про це на сторінці в Facrbook написав перший заступник міського голови Григорій Недопад.

3 квітня з 8:00 до 18:00 буде перекрита проїжджа частина вздовж непарних будинків вулиці Рівненська (від ЖК “Атлант” до приміщення податкової інспекції), виїзд з вулиці Задворецька та прилеглих територій.

Як зазначає Григорій Недопад, раніше по вул. Рівненській здійснили заміну всіх підземних комунікацій, викладено асфальтове покриття, у зонах зупинок облаштовали міцну основу, що захистить від просідання. Також встановили LED-освітлення, замінилибордюри й виклали бруківкою пішохідні та велосипедні доріжки.

"Фінансування капітального ремонту вулиці Рівненської у Луцьку – це переважно грантові кошти, яких не потрібно буде повертати, а отже для бюджету міста витрати стануть мінімально можливими. Залучення європейських інвестицій на ремонт однієї з найбільш навантажених ділянок дороги стало можливим завдяки участі в міжнародному проєкті «Покращення безпеки транскордонної дорожньої інфраструктури Хелма і Луцька». Донор - ЄС в рамках програми транскордонного співробітництва «Польща-Білорусь-Україна 2014-2020» CBC Programme Poland-Belarus-Ukraine", - йдеться у повідомленні.

Як заявив перший заступник міського голови, для міста бюджет проєкту складає більше 700 тис. євро і одним із головних об′єктів у ньому є саме ділянка вул. Рівненської довжиною від вул. Задворецької до вул. Купріна.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: луцьк, Волинь, дороги, ремонт доріг
В тему