2 Квітня 2020
Новини

«Радник Єрмака» вимагав 200 000 доларів за «жирну» посаду

«Радник Єрмака» вимагав 200 000 доларів за «жирну» посаду

У Києві затримали шахрая, який представлявся радником голови Офісу Президента України Андрія Єрмака.

Він пропонував "вирішити питання" з призначенням на посаду в Державному агентстві лісових ресурсів, - повідомляє Державне бюро розслідувань.

За даними бюро, член громадської організації, представляючись уповноваженим від керівника ОП, генпрокурора, секретаря РНБО та нового керівництва ДБР, намагався шахрайськими методами заволодіти коштами колишнього директора держпідприємства.

"Зокрема громадянин вимагав 100 тисяч доларів за вирішення питання щодо непритягнення до кримінальної відповідальності за результатами перевірки Держаудитслужби на підприємстві. Ще 100 тисяч доларів за вирішення питання щодо призначення потерпілого на керівну посаду в Державному агентстві лісових ресурсів", - розповіли в ДБР.

Зловмисника затримали 2 квітня під час одержання ним 100 тисяч доларів - першої частини коштів. Затриманому вже повідомили про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 4 ст. 190 Кримінального кодексу України. Шахраю загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 5 до 12 років з конфіскацією майна.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: Україна, кримінал, дбр
В тему

Останні матеріали