2 Квітня 2020
Новини

Зеленський кричав на «слуг народу» через «плівки Єрмака»

Зеленський кричав на «слуг народу» через «плівки Єрмака»

Володимир Зеленський під час зустрічі з лідерами партії "Слуга народу", за свідченнями очевидців, поводився емоційно. Під час зустрічі обговорювали ситуацію довкола оприлюднення відеозаписів брата керівника Офісу президента Андрія Єрмака.

Про це повідомляє "УП" із посиланням на співрозмовників у фракції.

Ті запевняють, що глава держави "нервував і обурювався медійними атаками" та реакцією партії на "плівки".

Водночас зазначається, нібито президент у розмові зі "слугами" переходив на крик. Окрім цього, участь у цій зустрічі брав і сам Єрмак.

"Арахамія почав обговорювати тему, що і як відбувається. Ми в "Парковому" були. 6-7 людей на зв’язку в зумі. Потім примчалися Зеленський і Єрмак. Президент повищав 20 хв і поїхав, лишив на нас Єрмака. Той півтори години пояснював, що і до чого. Говорив про Гео Лероса (нардепа, котрий злив відео, на якому брат Єрамка нібито "торгує" посадами. – Ред.), що він перейшов на особисте", – коментує джерело у фракції.

Також він додав, мовляв, глава Офісу президента пояснював ситуацію із братом Денисом, що це за відео та звідки воно взялося.

"Поки він переконав нас. Але що на тих відео буде далі – ніхто ж не знає. Після цього ми обговорювали заяву, яка вийшла", – підкреслив співрозмовник.

Зі свого боку одна із заступниць голови фракції Галина Янченко зазначила: президент заявив, що не дозволить нікому, навіть найближчим людям, займатися корупцією, і порадив почекати результатів роботи правоохоронців. За її словами, з контексту розмови було зрозуміло, що Зеленський не коментував плівки Лероса, "бо бачить у них політичний підтекст".

"У цій ситуації проглядається не лише вплив одного олігарха, але й одного колишнього глави Офісу президента. На зустрічі була озвучена інформація, що не лише Леросу вручили повістки на допит, але й брату голови ОП Денису Єрмаку", – сказала Янченко.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: володимир зеленський, Україна, Політика
В тему