24 Березня 2020
Новини

Відома мережа супермаркетів вранці у магазини пускатиме лише пенсіонерів

Відома мережа супермаркетів вранці у магазини пускатиме лише пенсіонерів

На час карантину в Україні популярна мережа супермаркетів АТБ у певні ранкові години буде обслуговувати виключно людей поважного віку.

Відбуватиметься це лише з 9 до 10 години. Такі ініціатива проходитиме по всій Україні. Як у фейсбуці повідомив генеральний директор корпорації АТБ Борис Марков, з понад 4 мільйонів щоденних відвідувачів магазинів мережі АТБ більш ніж 20% – це люди похилого віку.

Ми з 24 березня вводимо для них спеціальний, регламентний час. Щодня, в період дії загальнонаціонального карантину, з 9:00 до 10:00 ранку, магазини мережі АТБ чекають на літніх людей для здійснення безпечних покупок. Ми закликаємо всіх наших покупців поставитися з розумінням до такого регламенту і вибрати для себе інший час для відвідування магазинів АТБ, – додав він.

Марков підкреслив, що саме літні люди перебувають у групі найбільшого ризику після зараження коронавірусорм. Про це свідчить невтішна статистика хворих в Китаї, Італії, Німеччини та інших країн.

"Найдорожче, що є у кожного з нас в цьому житті – це наші батьки. Люди, яким ми – зобов'язані не тільки своєю появою на світ, але і всім тим, чим ми по праву можемо пишатися. Поки вони поруч, нам не є страшними жодні напасті. Поставтеся з розумінням і підтримкою до наших батьків!" – підсумував гендиректор корпорації АТБ.

Вранці 24 березня на вході до магазинів АТБ з'явилися оголошення про те, що щодня з 9.00 до 10.00 супермаркети обслуговуватимуть лише пенсіонерів, ветеранів і людей з інвалідністю.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: Україна, карантин, продукти, коронавірус
В тему