5 Березня 2020
Новини

Зеленський натякнув на звільнення Генпрокурора Рябошапки

Зеленський натякнув на звільнення Генпрокурора Рябошапки
Володимир Зеленський

Президент України Володимир Зеленський вважає, що Генеральний прокурор Руслан Рябошапка не впорався з завданнями.

Про це глава держави заявив 5 березня під час зустрічі з представниками малого та середнього бізнесу Полтавської області, - пише УП.

"Мене будуть запитувати ай яй яй, не можна чіпати генпрокурора. Ви знаєте, ми з ним пройшли довгий шлях на передвиборчій кампанії. Але хай там голосують депутати, як вони хочуть. Моя особиста думка: немає результату – не маєш займати місце", - додав він.

Президент підкреслив, що дійсно вважає, що силові структури не працюють на 100%.

Він зазначив, що серед силовиків найбільше часу мало НАБУ, але результат, який демонструє бюро – не відповідає іміджу такого поважного антикорупційного органу. За словами Зеленського, до очільниці Державного бюро розслідувань Ірини Венедіктової "поки що немає питань, бо людина щойно прийшла, потрібен час".

В СБУ – краща ситуація, але теж не ідеальна, - вважає він. Як приклад Зеленський навів погане спрацювання Полтавського управління в ситуації з Новими Санжарами.

Він висловив думку, що людину, людину яка очолює місцеве управління, слід замінити. "Немає результату – потрібно міняти людей", – сказав Зеленський, вказавши, що за таким принципом, змінили уряд.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: володимир зеленський, Політика, Україна
В тему

Останні матеріали