4 Березня 2020
Новини

Волинський нардеп назвав прізвище нового прем'єр-міністра

Волинський нардеп назвав прізвище нового прем'єр-міністра

Посаду прем'єр-міністра України займе ексголова Івано-Франківської ОДА Денис Шмигаль.

Про це 4 березня в Facebook написав народний депутат від Волині Вячеслав Рубльов.

"Прем'єр Олексій Гончарук врешті подав у відставку. Його заяву сьогодні зранку ми розглядали на профільному комітеті. Зазвичай, Міністри, які звільняються з Уряду, приходять на засідання комітету і пояснюють свою позицію та звітують про зроблену роботу".

"Звісно, що Прем'єр не прийшов. Як і весь цей час, коли працював на посаді, не приходив до народних депутатів. Співпраця і комунікація Прем'єра і нардепів дуже важлива, адже кожен із нас представляє тисячі виборців. З тепер уже колишнім Урядом, такої співпраці не було - ми намагалися, зустрічалися, писали листи, проте співпраці не було".

"Маю надію, що новий Уряд під керівництвом Дениса Шмигаля не повторить помилок свої попередників, адже ми, депутати, як ніхто зацікавлені в активній роботі Уряду", - написав Рубльов.

Нагадаємо, 26 лютого ЗМІ повідомили, що Президент Володимир Зеленський вирішив змінити на посаді голови Уряду Олексія Гончарука. Спершу писали про кандидатуру бізнесмена Сергія Тігіпка. Це повідомлення підтвердив  сам глава держави. Але згодом Давид Арахамія сказав, що таке рішення точно не ухвалять.

Пізніше в ЗМІ почало фігурувати прізвище Дениса Шмигаля. Остаточне рішення народні депутати мають ухвалити 4 березня під час сесії Верховної Ради.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: Політика, Україна, кабінет міністрів
В тему