2 Березня 2020
Новини

Чи готовий Гончарук до відставки – Джокер «злив» нову переписку

Чи готовий Гончарук до відставки – Джокер «злив» нову переписку

Пранкери "Джокер" виклав листування з прем'єром  Олексієм Гончаруком від імені нардепа від "Слуги народу" Гео Лероса.

Імовірно, вони обмінювалися повідомленнями якраз у розпал скандалу з плівками. Скріншоти листування викладені в Telegram.

"Джокер" від імені нардепа висловлює підтримку Гончаруку і обіцяє всіляко захищати його. "На час перетворився в Гео Лерос. І вирішив зав'язати знайомство з прем'єр-міністром Олексієм Гончаруком. Так увійшов в роль, що подивився на нього іншими очима", – прокоментував він переписку.

Зокрема, лже- "слуга" пише: "Я розмовляв з Богданом. Він не хоче, щоб тебе прибирали, але хоче виховати нібито тебе". "За що?" – дивується Гончарук. Але далі листування перервалася.

Продовжилася вона на наступний день (18 січня). "Джокер" почав спілкування з попередження про те, що проти Гончарука нібито готується провокація. У відповідь на це прем'єр поскаржився: "Нічого не заспокоїлося. По плюсів нас знищують!".

"І будь обережніше з Дубілетом! При ньому менше зайвої інформації", – попередив "Джокер" прем'єра.

Потім пішло обговорення однієї з нових оприлюднених плівок. Гончарук запевнив співрозмовника, що не сприймає це всерйоз.

Спілкування продовжилося 6 лютого. "Джокер" запитав, чи дійсно прем'єр збирається у відставку. Гончарук зазначив: "Я ніяких заяв не писав, але, дійсно, до цього дуже близький".

Потім також піднялася тема відставки Андрія Богдана та його заміни Андрієм Єрмаком. Гончарук писав, що чув про можливійперестановці кадрів, але підтверджень поки у нього немає.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: Україна, Політика, слуга народу, Олексій Гончарук
В тему