25 Лютого 2020
Новини

На Київщині КОРД знешкоджував озброєного вбивцю (фото)

На Київщині КОРД знешкоджував озброєного вбивцю (фото)

Сьогодні, 25 лютого, жінка з Вишгородського району Київської області повідомила поліцейським про те, що її знайомий убив власну матір та замкнувся в будинку.

Коли правоохоронці прибули до місця події, зловмисник відмовився виходити з будинку, тож довелося викликати спецпідрозділ "КОРД". Жінка, що повідомляла про злочин, не вказала точної адреси, але її швидко самотужки встановили правоохоронці, повідомляє поліція.

Коли працівники поліції приїхали на місце події, господар відмовився виходити з будинку та голосно погрожував правоохоронцям. Поліцейські намагалися втихомирити розлюченого чоловіка, ведучи з ним перемовини.

Втім, зловмисник не йшов на жодні компроміси, а згодом і зовсім почав погрожувати, що почне стріляти у поліцейських. Тоді останні викликали на підмогу бійців "КОРДу".

Під час тривалих переговорів озброєний чоловік втратив пильність, а поліцейські зайшли до будинку. Там вони знайшли тіло загиблої жінки з вогнепальними пораненнями, затримали зловмисника і вилучили зброю, дозвіл на яку закінчивсмя буквально кілька днів тому.

Рушниця, з якої, імовірно, було вбито потерпілу / фото: Нацполіція

Рушниця, з якої, імовірно, було вбито потерпілу / фото: Нацполіція

Наразі на місці інциденту працюють слідчі. Вирішується питання про відкриття кримінального провадження за статтею про умисне вбивство. Якщо провину чоловіка доведуть, йому загрожує до 15 років за ґратами.

Будинок, у якому закрився зловмисник

Будинок, у якому закрився зловмисник

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: київ, вбивство, національна поліція
В тему