23 Лютого 2020
Новини

Скільки вихідних матимуть українці цієї весни

Скільки вихідних матимуть українці цієї весни

Весною 2020 року українці матимуть додаткові вихідні.

Все через те, що на весняні місяці випадає відразу кілька великих свят. Згідно з постановою Кабінету міністрів, якщо офіційне свято випадає на вихідний день, то наступний робочий – автоматично стає вихідним, - пише РБК.

Березень 2020

У березні українці будуть святкувати Міжнародний жіночий день 8 березня. Тому, що державне свято випадає на неділю, то понеділок, 9 березня, стає вихідним днем. Відповідно, українці отримають довгий вік-енд – 7, 8 і 9 березня.

Квітень 2020

У квітні Україна буде святкувати велике церковне свято – Великдень. В цьому році світле свято випадає на 18 квітня і наступний день – понеділок, 19 квітня, також буде вихідним. Таким чином, у квітні українці отримають ще один довгий вік-енд на три дні – 17, 18 і 19 квітня.

Травень 2020

У травні українці отримають відразу два приємних бонуса у вигляді додаткових вихідних і тривалих вік-ендів. 1 травня в Україні відзначається День праці та цей день випадає на п'ятницю. Відповідно, буде три вихідних дні – 1, 2 і 3 травня.

Другий довгий вік-енд буде до Дня перемоги 9 травня. У цьому році 9 травня випадає на суботу, відповідно понеділок, 11 травня, буде вихідним днем. Українці зможуть відпочити три дні поспіль – 9, 10 і 11 травня.

Читайте також

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, українці, вихідні дні
В тему