17 Лютого 2020
Новини

Іграшки антистрес: що це, для кого і навіщо (фото)

Іграшки антистрес: що це, для кого і навіщо (фото)

Кожен із нас практично щодня стикається з нервовими напруженнями, правда? Дитина може втомлюватися й нервувати в школі, а дорослі регулярно стресують на роботі. Іграшка-антистрес – прекрасний спосіб розслабитися.

Нервові закінчення на кінчиках наших пальців утворюють нейронні зв'язки з певним відділом головного мозку. Тому, коли ми перебираємо пальцями іграшку, мнемо її або вертимо руками, відбувається процес релаксації. Це можна порівняти з медитацією, адже наш мозок відпочиває і розслабляється, а стрес відступає.

Антистреси бувають різні: від спінера або м'якого м'ячика до сквіша і жуйки для рук. І кожен вид іграшки підійде як для дитини, так і для дорослого.

Тепер, коли ви знаєте, що це таке і для чого потрібні іграшки антистрес, прийшов час розповісти, чим їх наповнюють.

Що всередині іграшки антистрес?

Це питання, яке хвилює всіх допитливих дітей і дорослих. Залежно від виду іграшки, наповнювачі бувають різні.

Одними з найпопулярніших є стретч-іграшки колекції Stretch від всесвітньо відомого бренду Hasbro. Наповнювачем іграшок є гелеподібний кукурудзяний крохмаль. Сам матеріал виготовлення – латексний каучук, саме тому Стретчі називають найміцнішими та пошкодити їх практично неможливо.

Також, не менш популярними в останні роки стали сквіші. Сквіш (або Сквош) антистрес – піноподібна іграшка, виготовлена зі спіненого поліуретану. Секрет її в тому, що при натисканні або сильному стисканні вона повільно відновлює свою первинну форму. Вибір форм величезний, від тістечка до одноокого монстра. Найпопулярніший виробник сквішів – канадська компанія ORB.

Ця компанія виробляє ще один вид антистрес-розваг – дуже м'які, еластичні слайми Bubbleezz. Головний секрет у їх структурі. Сотні кульок із в'язкою речовиною всередині, які нагадують маленькі бульбашки, а при натисканні створюють булькаючі звуки. А чим наповнюють іграшки антистрес баблес? Вони зроблені з м'якого безпечного полімеру.

Найкращі іграшки антистрес: ТОП найпопулярніших

Які ж антистреси завоювали всю увагу дітей та їхніх батьків? Знайомтеся! Топ іграшок, які користуються найбільшим попитом у наших покупців.

На першому місці Антистрес Stretch Армстронг – надміцний силач, якого можна розтягнути вздовж і впоперек. Антистрес рекомендований для дітей від 5-ти років. За якість і безпеку можна не хвилюватися – вони зроблені з латексного каучуку з гелеподібним кукурудзяним крохмалем всередині. Ціна великого Армстронга (34 см) – 899 грн.

Наздоганяє переможця іграшка того ж бренду – Антистрес Stretch Вак мен. Цікаво, що цей герой є космічним антигероєм і найлютішим ворогом Армстронга! Зібравши колекцію, ви зможете влаштувати справжню битву! Розмір антистресу – 25 см, а ціна – всього 599 грн.

У трійці лідерів закріплюється ще один представник колекції – Антистрес Stretch Ікс-Рей мен. Відкрию секрет: у ікс-рея видно внутрішні органи і мозок, які теж розтягуються. Іграшка рекомендована для хлопчиків від 5-ти років, але безстрашні дівчатка також оцінять. Ціна такого оригінального героя – 899 грн, розмір приблизно 34 см.

Далі йде дуже милий Стретч-антистрес Stretch Сонік Хеджхог міні. Розмір цієї фігурки всього приблизно 18 см, але розтягуватися вона може в 4-5 разів більше свого розміру і завжди повертається в початкові параметри. Цей кумедний їжачок є персонажем відеоігор і коміксів, тому точно зможе зняти втому у того, хто полюбляє посидіти за комп'ютером. Ціна на такого міні-героя всього 569 грн.

І закриває наш рейтинг топових іграшок, мабуть, найвідоміший герой мультфільмів, фільмів і коміксів – Антистрес Stretch Супермен міні-стретч. Порадувати дитину такою фігуркою можна за 569 грн, а розмір її приблизно 18 см.

Чи не буде стресу, дізнавшись ціни на іграшки?

Іграшки-антистрес можна знайти в різній ціновій категорії. Найбільш недорогими будуть Сквіші, адже ціна стартує всього від 65 грн за невелику іграшку. Баблес-антистрес – від 179 грн за одну фігурку. На улюблені Стретчі ціна починається від 569 грн за 18 см і до 899 грн за 34-х сантиметрову фігурку. Купити такі популярні іграшки антистрес можна в "Будинку іграшок", де вибір порадує абсолютно кожного. "Будинок іграшок" знаходиться на 1 поверсі розважального центру "Промінь".
 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: діти, Промінь, луцьк, Волинь
В тему