В центрі уваги

Як гурт «Беz обмежень» запалював серця лучан у «Промені» (фото)

Як гурт «Беz обмежень» запалював серця лучан у «Промені» (фото)

На день святого Валентина в РЦ «Промінь» було по-справжньому гаряче. Адже, окрім інших розважальних програм, які з любов’ю підготували 14 лютого для відвідувачів, на сцені для лучан презентував свій альбом «Мільярди» гурт «Беz обмежень».

Зважаючи, що відомий український рок-гурт далеко не вперше приїжджає до Луцька на запрошення Івент-агенції «Tikhonov сoncert and event agency», наразі концертна програма мала назву «Мільярди – на Біс». Цікаво, що маленька донечка директора агенції Євгена Тихонова стала найменшою глядачкою на концерті – Лія Тихонова народила дівчинку 5 грудня минулого року.

А почався концерт з пісні, яку, за словами фронтмена гурту  Сергія Танчинця, мав б співати увесь зал. Так і сталося – адже у кіноконцертному залі РЦ «Промінь» зібралися лише справжні шанувальники. Отож, стоячи співали одну із найвідоміших композицій «Зорі запалали».

Пісня «Не мовчи» написана про людей, які носять в своїх серцях любов.  «Говоріть про свої почуття, не мовчіть», - закликав Танчинець усіх закоханих, адже «чим більше ми любимо одне одного, тим більше українців у світі стає».

Загалом до альбому «Мільярди» увійшло сім пісень. Серед них вже відомі ліричні хіти «Мільярди» та «Зорі запалали», а також нові драйвові треки «Літак на двох» і «Не мовчи». За словами музикантів, особливе місце на платівці посіла ніжна композиція «Весь світ», створена у співавторстві з продюсером команди Олегом Ходачуком. Окрім того, лонг-плей вмістив ще два треки, які були задіяні у соціальних проектах – «Колискова», що стала саундтреком до стрічки «Заборонений», та «Моя земля», написана у пам’ять Дані Дідіка.

Без обмежень у Луцьку

«Ми створювали «Мільярди» із надзвичайним настроєм і натхненням. У ньому присутні як романтика і лірика, так і співпереживання з почуттям вдячності. А головною емоцією платівки є любов до людей, до нашої Батьківщини, до своїх близьких», – прокоментував концерт у РЦ «Промінь» лідер гурту.

Цікаво, що не тільки глядачі отримали подарунок до Дня закоханих – драйвовий концерт від улюбленого гурту, а й сам  Сергій Танчинець поїхав з нашого міста з неймовірним подарунком. Лідеру гурту «Без обмежень» подарували сорочку-оберіг, вишиту дружиною Небесного Легіону Іриною Смірновою у рамках проєкту «Нить продовження».

Такий чудовий подарунок співак отримав перед концертом у Луцьку, організованому волонтерським рухом «Меценати для солдата», капеланом Іваном Гурєєвим та його синами для дітей загиблих героїв у російсько-українській війні, де вони мали змогу разом заспівати пісень та подарували малюнки.

Сергій Танчинець подякував за вишиванку та додав, що одягне її на хрестини, на які запрошений бути хрещеним батьком. Ірина, у свою чергу, подякувала за творчість і побажала, щоб вишиванка стала для нього оберегом, а він і далі дарував людям чудові пісні.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: луцьк, Промінь, концерти
В тему

Останні матеріали