Відео

«Фан-клуб Зеленського»: Коломойський в Ізраїлі розказав, як із Аваковим «вболівав проти Петі» (відео)

«Фан-клуб Зеленського»: Коломойський в Ізраїлі розказав, як із Аваковим «вболівав проти Петі» (відео)

Журналісти-розслідувачі передачі «Наші гроші» злітали до ізраїльського міста Герцлія, де узяли кількагодинне розлоге інтерв’ю у олігарха Ігоря Коломойського, який наразі проживає в Ізраїлі.

Саме Герцлію називають «центром керування» новообраним президентом» Володимиром Зеленським, якого політичні опоненти називають «лялькою Коломойського». За кілька кварталів від набережної у цьому портовому місті розташований офіс колишнього власника «Приватбанку».

На запитання, чи святкував перемогу Зеленського у виборчій гонці, Коломойський відповів: звісно, що так, і цілих два рази – після оголошення екзит-полів обох турів виборів президента.

А після виграшу шоумена у другому турі у Коломойського, за його словами, телефон розривався від привітань: «Там подзвонила величезна кількість». – Весь парламент? – підколов журналіст Бігус. – «Там… ну просто тисячі дзвінків», – не став конкретизувати олігарх.

Коли журналіст поцікавився, чи не було серед ти, хто привітав, Арсена Авакова, Коломойський не став приховувати:

«А ми з Аваковим увесь час спілкуємося. Але такого, щоб подзвонив «Вітаю вас, Ігоре Валерійовичу!», – такого не було. Ми з ним у постійному спілкуванні, тому ми вважаємо, що це спільна перемога».

На запитання Бігуса, чи давно вони з очільником МВС перебувають у партнерстві в контексті виборів Зеленського, Коломойський запевнив, що у них «нема партнерства щодо Зеленського, у них є партнерство проти Петі».

«У нас (з Аваковим. – Ред.) фан-клуб Зеленського, ми вболіваємо за Зеленського. Ми взагалі і за Юлю вболівали разом. Ми вболівали проти Петі», – сказав Ігор Коломойський.

На запитання, з якого періоду Арсен Аваков «вболіває проти Петі (чинного президента Петра Порошенка. – Ред.)», олігарх зазначив, що після того «як була історія щодо сина». Ідеться про корупційний скандал довкола нинішнього глави МВС і його сина Олександра через закупівлю рюкзаків для Нацгвардії за завищеними цінами. За версією Нацбюро, фігуранти цієї справи «нагріли» руки на 15 мільйонів гривень.

На думку Коломойського, у цій ситуації Авакових Порошенко зачепив безпідставно і вся ця історія «висмоктана з пальця».

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, Політика
В тему

Останні матеріали