14 Лютого 2020
Новини

Затримали грейдер, яким зносили контейнери на Старому ринку Луцька (фото)

Затримали грейдер, яким зносили контейнери на Старому ринку Луцька (фото)

У Луцьку на вулиці Глушець поліція затримала грейдер, який розшукували після першої спроби демонтажу Старого ринку.

Затримання відбулося 14 лютого в 6:15, - написав у Facebook лучанин Сергій Рижков.

"Водій був без посвідчення на керування даною технікою. Посвідчення власник підвіз. Даний грейдер має пересуватися згідно правил тількі на лаветі. Водій поїхав і вернувся з лаветою", - повідомив він.

"І через п'ять хвилин після погрузки грейдера був затриманий слідчо-оперативною групою і доставлений в місквіділі. Але є цікавиший факт. В кабіні був працівник муніципалів, який в даний період мав би лікуватися в лікарні, бо його "побили" злі базарники", - додав Рижков.

Нагадаємо, раніше виконком міськради ухвалив рішення про ліквідацію лівої частини Центрального ринку. Однак багато підприємців та працівників ринку з цим не погодилися і почали чергування. 3 лютого до ринку прийшли муніципали, які виписали штрафи за автомобілі, припарковані на пішохідних доріжках. І заявили, ніби їх намагалися бити. Також ЗМІ повідомили, що деякі підприємці вже переїхали зі Старого ринку на Новий.

У ніч на 5 лютого почався демонтаж ринку.  Він не вдався. А 11 лютого на ринку з'явилася керівниця муніципальної варти Луцька з важкою технікою. Муніципали провели демонтаж контейнера, в якому працювали на ринку.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: луцьк, Волинь, ринки, Фото
В тему

Останні матеріали