12 Лютого 2020
Новини

З територій «збираються відводити українські війська, аби їх захопили російські окупанти», – Ярина Чорногуз (відео)

З територій «збираються відводити українські війська, аби їх захопили російські окупанти», – Ярина Чорногуз (відео)

Волонтерка і медичка Ярина Чорногуз записала відеозвернення до президента України Володимира Зеленського.

«Нічого особливого, як він скоріш за все вирішить. На злободенну тему про «прекратіть стрелять» і «розведення» або радше – тотальний развод його і нас із вами. Але дуже хочеться, щоби пан Володимир побачив і почув це відеозвернення. Буду йому дуже вдячна за відповідь на кілька запитань. Мені дуже важливо, щоб він їх почув. До уваги Офіс Президента України», – ідеться у її дописі у facebook.

Дівчина закликала «подивитися це відео також усіх утомлено-абстрагованих від війни. Можливо, ви зрозумієте, що з вами в країні поруч мешкають люди, які пройшли певну точку неповернення у голуб’ячий світ споживацького комфортного й не менш ілюзорного російського міфу про «мир». Для яких загибель людини, воїна, є не просто одною новиною у стрічці для проскролу вниз. А є живою присутньою втратою, з якою жити все життя. Є тим непрощенним злочином, за який винуватець має отримати покарання».

Ярина Чорногуз зазначила: «Я закликаю людей записувати відеозвернення та робити дописи із розповідями про загиблих у цій війні і висловлювати свою позицію про «розведення». Пропоную своїм голосом показати ціну, яку ми всі заплатили за території, з яких зараз збираються відводити українські війська, аби їх захопили російські окупанти. Як це вже було раніше і як це повторюється нині».

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: війна на сході україни, оос
В тему