11 Лютого 2020
Новини

Звільнився головний лікар Ковельської лікарні

Звільнився головний лікар Ковельської лікарні
Олег Самчук

Уже колишній головний лікар Ковельського міськрайонного територіального медичного об'єднання Олег Самчук очолив Львівську клінічну лікарню швидкої медичної допомоги. 

"Це рішення, зізнаюся, далося мені непросто. Донині Ковель - це все моє життя, а лікарня - його невід'ємна частина. І тут мені є чим пишатися. За кілька останніх років наше МТМО перетворилася на потужну структуру, рівня якої більшості районних лікарень лишається хіба прагнути. У наших відремонтованих відділеннях пацієнтам завжди комфортно. Найсучасніше медичне обладнання, яким забезпечені наші заклади, дозволяє надавати допомогу найскладнішого рівня. Ми розвиваємося шаленими темпами: пригадайте, як лише торік у вересні тішилися першій операції на відкритому серці, а вже у грудні його пересадили і увійшли в історії сучасної України", - написав він у facebook.

"Та найбільша моя гордість і досягнення на посаді головного лікаря Ковельського МТМО - колектив. Професійні, порядні, чесні та віддані своїй справі Люди. Ви справжні ентузіасти в медицині, з палаючими очима і відкритими до пацієнтів серцями. З вами я не боявся ставити будь-які амбітні цілі, бо знав - ви підтримаєте і підстрахуєте".

"Я щасливий, що мав честь працювати з вами пліч-о-пліч. І зараз, йдучи, я так само впевнений: ви не зупинитеся і Ковельське МТМО своїми унікальними операціями іще не раз прославиться на всю Україну".

"Я ж поки приймаю новий виклик. Знаю, це буде непросто, але я щиро вірю, що у мене все вийде, адже якщо є бажання, то жодні перешкоди не мають значення. Два пересаджених серця і сім нирок у Ковелі - найкраще тому підтвердження", - написав Олег Самчук.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: медицина, ковель, львів
В тему

Останні матеріали