10 Лютого 2020
Новини

Коли в Україну прийде справжня весна

Коли в Україну прийде справжня весна

Поки в Україну тільки крадеться потепління, однак через три тижні вже весна. Синоптики обіцяють, що настане вона зовсім рано в цьому році: вже в перших числах березня очікується більше 10 градусів тепла, а місцями буде доходити до +20.

Такі дані наводить сайт Gismeteo.

Найтеплішою погода в першій половині березня буде на заході країни. Так, в Чернівцях очікується в середньому 15 градусів тепла, а в деякі дні температура "підстрибне" до +20. Дощів майже не буде.

В Івано-Франківську температура буде практично такою самою, тільки після 10 березня прийде різке похолодання, навіть до мінімального морозу в -1 градус.

У Львові очікуються приємні 12-15 градусів на початку місяця, через пару днів "підстрибне" до +17, а потім різке похолодання до 0 градусів вдень і до -7 вночі. Періодично дощі.

У Київ погода принесе 12-15 градусів в перших числах, а до 10-го похолодає до -3 і навіть може піти сніг.

На півдні буде теж по-весняному. в середньому 11-13 градусів тепла і практично без опадів. Похолодання в Одесу прийде, як і всюди, до середини місяця.

На Донбасі березень зустріне українців 7-9 градусами тепла, потім потеплішає до +14, а згодом, ближче до середини місяця, стовпчики термометрів стрімко "поповзуть" вниз, навіть прийде мороз.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: погода, Україна
В тему