6 Лютого 2020
Новини

Луцькі муніципали заявили, що їх оббрехали в поліції

Луцькі муніципали заявили, що їх оббрехали в поліції

У департаменті муніципальної варти Луцької міської ради кажуть, що заява речника нацполіції у Волинські області Віктора Гомоля щодо затримання їхніх співробітників не відповідає дійсності.

"В заяві була інформація, що поліцейськими було затримано 29 чоловік в балаклавах, що є співробітниками департаменту муніципальної варти. Офіційно заявляємо, що до відділку ВП ГУНП у Волинській області було запрошено 18 працівників департаменту, які були присутні на демонтажі у форменому одязі, з шевронами, жетонами", - кажуть в мунварті.

Далі публікуємо заяву без змін і правок:

Троє співробітників департаменту прибули до відділку самостійно, серед них була і директор департаменту Юлія Сиротинська. Таким чином, загалом у відділку перебувало 21 особа, шестеро з яких були жінки. Протокол затримання не складався.

Окрім того працівники департаменту були одягнені у форменому одязі з наявними жетонами встановленого зразку, шевронами двох типів в залежності від приналежності інспектора до відділу та у шапках та бафах (шарф кругового пошиву).

Просимо ВП ГУНП у Волинській області спростувати неправдиву інформації, подану речником Вікторем Гомолем.

Нагадаємо, що 04 лютого 2020 року департаментом муніципальної варти Луцької міської ради проводився демонтаж у дозволений законом метод і спосіб згідно рішення Луцької міської ради «Про припинення права постійного користування комунальному підприємству «Луцькі ринки» земельною ділянкою» від 29.01.2020 № 69/1, на території Центрального ринку міста Луцька.

Нагадаємо, раніше муніципали заявили, що 4 лютого їхні працівники перебували на Старому ринку та проводили демонтаж контейнерів, але не одягали балаклав.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: луцьк, муніципали
В тему

Останні матеріали