5 Лютого 2020
Новини

Голова Волинської ОДА прокоментував знесення Старого ринку

Голова Волинської ОДА прокоментував знесення Старого ринку

Голова Волинської обласної державної адміністрації Юрій Погуляйко розповів, що не знав про те, що знесення Старого ринку розпочали пізно ввечері.

Про це він повідомив 4 лютого на місці події.

Погуляйко із колегами прибув на ринок, де бульдозер вже встиг знести один із кіосків. Очільника ОДА, а також керівника волинської поліції Петра Шпигу одразу ж оточили стривожені люди, які почали емоційно запитувати посадовця про знесення. Погуляйко запевнив, що він не знав про демонтаж, який розгорнули пізно увечері, адже нещодавно повернувся зі столиці. Однак щодо ситуації, що склалася, він побесідує із Петром Шпигою та вимагатиме пояснень правоохоронців.

Підприємці провели посадовця до екскаватора, який залишився стояти між рядами. Між тим, із натовпу люди вигукували "Ганьба!"

Нагадаємо, раніше виконком міськради ухвалив рішення про ліквідацію лівої частини Центрального ринку. Однак багато підприємців та працівників ринку з цим не погодилися і почали чергування. 3 лютого до ринку прийшли муніципали, які виписали штрафи за автомобілі, припарковані на пішохідних доріжках. І заявили, ніби їх намагалися бити. Також ЗМІ повідомили, що деякі підприємці вже переїхали зі Старого ринку на Новий. Натомість пізно ввечері 4 лютого на Старому ринку знесли перший контейнер, тож працівники ринку зажадали звільнення очільниці луцьких муніципалів Юлії Сиротинської.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: волинська ода, Юрій Погуляйко, поліція
В тему