4 Лютого 2020
Новини

Природний засіб для нормалізації тиску

Природний засіб для нормалізації тиску

Бджолине маточне молочко – найсильніший біологічний стимулятор. Недарма ж звичайна личинка бджоли, харчуючись маточним молочком, збільшується в 1600 разів усього за 5 днів.

Висока ціна цього продукту пов'язана зі складністю його отримання. Бджолярі зрізають маточники до рівня молочка гарячим скальпелем, потім скляною паличкою або за допомогою вакууму-насоса вибирають молочко, йдеться у публікації в газеті «Твій вибір».

До складу маточного молочка входить ДНК, яка несе спадкову інформацію на загальне оздоровлення організму. За рахунок унікальних компонентів маточне молочко зміцнює імунітет організму до такого рівня, що він сам упорається з хворобою.

Маточне молочко містить антисептичні речовини, які згубно діють на стафілококи, стрептококи (тому корисне тим, хто хворіє на ангіни) і туберкульозну паличку.

Маточне молочко поліпшує обмін речовин у серцевому м'язі, тому ефективне при атеросклерозі, стенокардії, зниженому або підвищеному артеріальному тиску, інфаркті міокарда. Особливо важливо вживати маточне молочко вагітним – завдяки вітаміну Е та фолієвій кислоті воно сприяє гармонійному фізичному і розумовому розвитку плоду.

Протипоказання – алергічні реакції, індивідуальне несприйняття, гострі інфекційні хвороби і захворювання кори надниркових залоз. Високі дози маточного молочка можуть порушити роботу нервової та ендокринної систем. Молочко, спожите увечері, здатне спричинити безсоння.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: здоровий спосіб життя
В тему