25 Січня 2020
Новини

Смертельний коронавірус дістався ще двох країн: хто опинився під загрозою

Смертельний коронавірус дістався ще двох країн: хто опинився під загрозою

Смертельний коронавірус, від якого в Китаї померла вже 41 людина, зафіксували ще в двох країнах. Так, перші випадки захворювання виявили в Австралії та Малайзії.

Про це повідомляє Reuters.

У суботу, 25 січня, міністр охорони здоров’я Австралії Вікторія Дженні Мікакос повідомила, що у лікарні Мельбурна перебуває громадянин Китаю, який прилетів з міста Ухань 19 січня. У нього було підтверджений коронавірус, він у стабільному стані.

Ще один випадок захворювання був зафіксований у Малайзії. Міністр охорони здоров’я Дзулкефль Ахмад повідомив про трьох заражених осіб − 65-річна жінка та її двоє онуків - громадян Китаю.

Читайте також

Нагадаємо, кількість інфікованих коронавірусом у Китаї перевищила 1200 осіб. Загинула 41 людина. При цьому за останню добу померло 16 осіб. Більшість заражених і загиблих із провінції Хубей.

Через спалах вірусу влада Китаю закрила на карантин 13 міст і скасувала заходи з нагоди святкування Нового року за місячним календарем. У Шанхаї через епідемію не працює Діснейленд, а Cirque du Soleil скасував свої вистави.

Читайте також

Також з’явилися дані про перших інфікованих на території Європи. Два випадки зараження зафіксували у Франції і в США.

Також одна людина заразилася коронавірусом у Непалі.

Читайте також

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ, епідемія, хвороби
В тему