15 Січня 2020
Новини

Куди у Луцьку використають сіль, закуплену для посипання доріг

Куди у Луцьку використають сіль, закуплену для посипання доріг

У Луцьку закупили велику кількість сольових сумішей для посипання доріг в умовах снігу та ожеледиці.

Однак, справжня зима до обласного центру Волині поки не прийшла. Тому все частіше серед містян виникає питання: а яка доля чекає на невикористану сольову суміш, закуплену із міського бюджету, пише ІА Волинські новини.

Про це під час засідання виконкому сьогодні, 15 січня, у директора Луцького спеціального комунального автотранспортного підприємства «Луцькспецкомунтранс» Валерія Кузьмича запитав член виконкому Михайло Щур.

«Цього сезону фактично немає снігу. Зазвичай, місто заготовляє велику кількість соляно-щебеневої суміші для посипання доріг. Що буде з сумішами, які закуплені на зиму 2019-20-х років», – поцікавився Щур в очільника ЛСКП «Луцькспецкомунтранс».

На це Валерій Кузьмич відповів, що певна кількість сольових сумішей залишилась із минулого року.

«У нас великий залишок як піщано-сольової, щебенево-сольової суміші, так солі. Був проведений тендер на проведення робіт у цьому році. Суміші з солі багато не докупляли. І якщо вона не буде використана, вона не пропаде – вона зберігається під накриттям. Всі ці суміші зберігаються в належних умовах до тих пір, коли прийде справжня зима», – відповів очільник «Луцкспецкомунтрансу».

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: луцьк
В тему

Останні матеріали