15 Листопада 2018
Новини

«Луцьк до снігу - готовий», – перший заступник міського голови Григорій Недопад

«Луцьк до снігу - готовий», – перший заступник міського голови Григорій Недопад

Раптове випадання снігу у Києві сколихнуло всю країну. Снігопад, який «накрив» столицю, спричинив численні аварії на дорогах та показав, що київська влада не була готова до раннього настання справжньої зими.

Перший заступник Луцького міського голови Григорій Недопад прокоментував кореспонденту Т1.ua наскільки наше місто готове до можливих снігопадів.

«Цього року до снігопадів у Луцьку підготувались завчасно», – розповів Григорій Недопад.

Посадовець зазначив, що днями місто отримало чотири вагони соляної суміші для посипання доріг та тротуарів під час сніжної погоди чи ожеледиці.

«І раніше мали достатню кількість піщано-соляної, щебенево-соляної суміші та чистої солі. В наявності – близько 19 одиниць снігоочисної техніки, маємо підписані договори із підрядними організаціями, які при потребі теж можуть долучитися до прибирання снігу своєю технікою», - пояснив він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Перший сніг наробив переполоху в Києві (фото)

Григорій Недопад наголосив, що в обласному центрі Волині розроблено план заходів на випадок сильних снігопадів, місто розділено на квартали, які будуть очищатися за планом, відповідно до графіку.

«Для спальних районів та великих вулиць передбачена відповідна очисна техніка МАЗ, КАМАЗ, в районі Балки передбачений автомобіль ЗІЛ, який теж очищатиме вулиці міста від снігу. Працівники підприємства «Луцькспецкомунтранс» відновлюють нічні чергування на випадок снігопадів, аби при потребі одразу приступити до очищення Луцька. Також придбано додатковий солерозкидач та передбачено збільшення вмісту солі у суміші, що допоможе ефективніше розчищати міські вулиці», - повідомив перший заступник Луцького міського голови.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Крим запорошило снігом: на анексованому півострові вже зима (фото, відео)

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, Волинь
В тему

Останні матеріали