9 Січня 2020
Новини

Перше затемнення у 2020 році: чого варто уникати

Перше затемнення у 2020 році: чого варто уникати

10 січня 2020 січня відбудеться перше місячне затемнення у цьому році.

Це місячне затемнення закриє коридор затемнень, який почався ще сонячним затемненням наприкінці 2019 року.

Додамо, що 2020 рік буде багатим на затемнення і попереду нас чекають ще кілька «коридорів» з астрономічними явищами. Але це — пізніше.

Сьогоднішня наша розповідь — про місячні затемнення. Затемнення здавна вважали жахливим часом, адже світила зникали із небосхилу на певний час, тому древні люди й вигадували оповіді про драконів та інших чудовиськ, які й з’їдають Місяць чи Сонце.

Проте сучасники вже не так бояться впливів затемнень, адже знають про його природу, проте повністю списувати дю затемнень на людей не можна. Астрологи вважають, що боятися затемнень не варто, потрібно лише дотримуватися певних порад щодо поведінки під час проходження затемнення.

Січневе місячне затемнення відбудеться 10 січня о 21:21 за Києвом у знаку зодіаку Рак. Тому у векторі, якому слід приділити увагу під час затемнення — це сім’я та родинні стосунки. Традиційно найважчими вважаються три дні до і після затемнення, тому варто про це пам’ятати та не «лізти на рожен» під час спілкування.

Місячне затемнення 10 січня: чого варто уникати

Не конфліктуйте з людьми, які вас оточують. З’ясування стосунків краще відкласти на кілька днів.

Не варто займатися самокопання. Це може тільки поглибити сумні думки всередині. Хоча, якщо вони вже будуть з’являтися, то ретельно їх відстежуйте. Це допоможе вам ухвалити те чи інше рішення після періоду місячного затемнення.

Не вживайте важкої їжі чи надміру алкоголю. Не переїдайте.

Не плануйте дуже великих планів. Планування краще розпочати з періоду молодого місяця, який почнеться за два тижні.

Не намагайтеся стримати те, що йде з вашого життя. Це цілком логічний наслідок затемнення. Якщо ви буде стримувати людей чи якісь події, це може значно погіршити ситуацію. Не сумуйте, адже на місце одних людей обов’язково прийдуть інші, — більш потрібні та правильніші.

Місячне затемнення 10 січня: що варто робити

За кілька годин до затемнення прийміть ванну або душ для того, щоб змити увесь енергетичний бруд, який накопичився протягом останнього часу.

Займіться духовними практиками: медитацією чи вправами з йоги. Доречним будуть молитви про покращення життя.

Думайте про те, чого ви хочете позбутися у своєму житті, адже після місячного затемнення розпочнеться час місяця, що спадає, а під час нього традиційно позбуваються усього зайвого.

Вживайте багато води, фруктових соків та легкої їжі.

Займіться прибирання вдома. Якщо не вірите у містику дня місячного затемнення, то просто поєднання це з прибиранням перед вихідними.

Можете придбати прикрасу з цитрином. Вважається, що цей камінь буде гармонізувати ваші почуття та відчуття під час затемнення.

І найголовніше — пам’ятайте про те, що не варто жахатися місячних затемнень, адже все — у нас в голові й тільки від нас залежать наслідки наших вчинків.

Олена Кузьмич, кандидатка філологічних наук, журналіст, дослідниця ритуалів.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: затемнення, природа, Поради
В тему

Останні матеріали