30 Грудня 2019
Новини

Шик і розкіш: зіркові весілля 2019 (фото)

Шик і розкіш: зіркові весілля 2019 (фото)

Рік, що минає, відзначився як сумними подіями, так і радісними, яких було не мало.

Редакція ТСН.ua згадує весілля, які стали найбільш гучними, яскравими та неочікуваними у цьому році.

Потап та Настя Каменських

Майбуть найяскравішою подією українського шоу-бізнесу цього року стало весілля репера та продюсера Потапа та співачки Насті Каменських.

Потап і Настя
Потап і Настя
instagram.com/kamenskux

23 травня закохані, які ретельно приховували свій роман, одружилися. Зіркова пара влаштувала розкішну весільну церемонію в одному з ресторанів за Києвом.

Подружжя знайоме 13 років. Саме тоді зародився їхній дует "Потап і Настя". Однак чутки про роман знаменитостей з'явилися 2013 року, однак тоді зірки все спростовували. 

Кріс Пратт та Кетрін Шварценеггер

На початку літа цього року, а саме 8-го червня шлюбними узами пов'язали себе дочка легендарного актора Арнольда Шварценеггера Кетрін та актор, зірка "Вартових галактики" Кріс Пратт.

Кріс Пратт та Кетрін Шварценеггер
Кріс Пратт та Кетрін Шварценеггер
instagram.com/katherineschwarzenegger

Як зазначається, весілля зіркової пари відбувалося на розкішному ранчо Сан Ісідро в Монтесіто біля моря, яке було прикрашене безліччю квітів і зелені. 

Про стосунки пари стало відомо влітку минулого року, а вже на початку цього року актор освідчився коханій. 

Дмитро Комаров та Олександра Кучеренко

Одним із найнеочікуваніших весіль цього року заслужено можна назвати одруження автора ведучого програми "Світ навиворіт" Дмитра Комарова з партнеркою за "Танцями з зірками", "Міс Україною-2016" Олександрою Кучеренко. 

Дмитро Комаров_2
Дмитро Комаров_2
instagram.com/komarovmir

Пара розписалася у Києві, а вінчалися у Єрусалимі. Брали шлюб у церкві, у православному храмі.

Виявилося, що Дмитро та Олександра вже під час участі у "Танцях з зірками" були парою, проте ретельно це приховували і дуже боялися, щоб їх не розсекретили. Спочатку на проєкт запросили Дмитра, а через два тижні запросили і Сашу, з якою їх поставили у пару.

Аліна Гросу та Олександр Комков

Одразу два весілля відсвяткувала українська співачка Аліна Гросу. На початку червня вона вийшла заміж за молодого бізнесмена Олександра Комкова, а 23 червня відгуляла розкішне весілля у Італії. 

Аліна Гросу
Аліна Гросу
instagram.com/alina_grosu

Церемонія одруження пари, яка приховувала стосунки впродовж чотирьох років, відбулась у старовинному італійському місті у розкішному ресторані, стіни якого прикрашені розписом і картинами відомих художників. 

Пара познайомилась шість років тому в московському будинку Олександра, куди Аліну запросили на вечірку. Однак, за словами артистки, в той вечір вона навіть уваги не звернула. Тільки через два роки після чергової зустрічі у пари розпочалися стосунки.

Женя Кот та Наталя Татарінцева

Відомий танцівник та переможець "Танців з зірками" Євген Кот розпрощався зі своїм холостяцьким життям ще у січні цього року, однак весільну церемонію влаштував на одному з островів Таїті у червні цього року.

Євген Кот з дружиною_3
Євген Кот з дружиною_3
instagram.com/kot_jenya

Артист та його дружина, танцівниця pole-dance Наталя Татаринцеваа провели красиву церемонію одруження на пляжі найромантичнішого острова на Землі – Муреа.

Пара до весілля зучтрічалася три роки.

Регіна Тодоренко та Влад Топалов

Пара ведучої Регіни Тодоренко та співака Влада Топалова одружилася ще у жовтні минулого року, однак тільки у липні цього року влаштували весільну церемонію в італійському місті Соренто.

Регіна Тодоренко і Влад Топалов_2
Регіна Тодоренко і Влад Топалов_2
instagram.com/reginatodorenko

Молодята зібрали близьких на березі моря, де прикрасили все у біло-синіх тонах. 

За словами Регіни, вони з Владом познайомилися приблизно три року тому на театральному помості, де грали у виставі закоханих.

Софі Тернер та Джо Джонас

Відома американська акторка, зірка "Гри Престолів" Софі Тернер на початку липня відгуляла друге весілля з музикантом Джо Джонасом.

Софі Тернер та Джо Джонас
Софі Тернер та Джо Джонас
instagram.com/sophiet

Зірковій парі було замало відсвяткувати одне весілля у Лас-Вегасі, тому знаменитості вирішили здійснити другу церемонію одруження вже у Провансі на Лазурному березі Франції в старовинному замку. 

Вперше пара разом з'явилася на церемонії вручення нагород премії MTV EMA 2016 року.

Гайді Клум та Том Кацлітц

Одним із найобговорюваніших західних весіль, стало одруження 46-річної німецької моделі Гайді Клум з 30-річним гітаристом гурту Tokio Hotel Томом Каулітцем.

Пара, яка розписалася ще лютому, через півроку вирішила повторити свої весільні обітниці під час розкішної церемонії.

Гайді Клум
Гайді Клум
instagram.com/heidiklum

Весілля пари відбулось поблизу італійського острова Капрі на одній із найрозкішніших яхт у світі  Christina O, яка раніше належала Жаклін Кеннеді та її чоловікові Арістотелем Онассіса.

Пара познайомилась на початку 2018 року під час знімань проекту "Топ-модель по-німецьки", де Клум була там у ролі судді.

Анастасія Приходько та Олександр

Українська співачка Анастасія Приходько лише через сім років після початку стосунків з чоловіком Олександром вирішила взяти з ним шлюб у церкві. 

На початку вересня пара, яка розписалися у РАЦСі ще 2013-го року, обвінчалася.

Анастасія Приходько_3
Анастасія Приходько_3
facebook.com/people/Анастасія-Приходько/100007430375089

Цікаво, що теперішній чоловік Олександр, друг дитинства та перше кохання зірки став її першим законним чоловіком, оскільки вона не була одружена з батьком своєї доньки, грузинським бізнесменом Нуріком Кухілавою.

Катерина Кухар та Олександр Стоянов

Рівно через 5 років після вінчання, найкрасивіша пара українського балету Катерина Кухар та Олександр Стоянов офіційно одружилася.

Катерина Кухар
Катерина Кухар
instagram.com/ekaterinakukhar_official

15 вересня цього року закохані розписалися в столичному РАГСі, а гучну церемонію весілля молодятам влаштували під час прямого ефіру шоу "Танці з зірками".

Разом Стоянов і Кухар від 2006 року. Вони виховують двох дітей - 10-річного Тимура і 4-річну Настю. 

Катерина Гуменюк (Ассоль) та Артем Тараненко

Співачка Катерина  Гуменюк, відома як Ассоль, вийшла заміж 19 вересня.

Артистка влаштувала гучне святкування зі своїм обранцем, бізнес-аналітиком Артемом Тараненком в одному з наймодніших місць у Києві - банкет-холі Regent Hill.

Ассоль_5
Ассоль_5
instagram.com/assolmusic

Зауважимо, що зі своїм коханим Ассоль навчалася в одній групі в лондонському університеті Coventry і до весілля зустрічалася два роки. 

Джастін Бібер та Гейлі Болдвін

Найдовгоочікуванішим весіллям року можна назвати церемонію одруження популяного співака Джастіна Бібера та моделі Гейлі Болдвін.

Трохи більше, ніж через рік після того, як пара зв'язала себе узами шлюбу в будівлі суду Нью-Йорка, закохані 30 вересня влаштували весільну церемонію у резиденції  Montage Palmetto Bluff  у Південній Кароліні. 

Джастін та Гейлі Бібери_1
Джастін та Гейлі Бібери_1
instagram.com/justinbieber

Джастін Бібер та Хейлі Болдвін знають одне одного вже давно. Зірки довго товаришували, однак потім їхня дружба переросла у кохання і протривала декілька років. 2016-го пара розійшлася. Стосунки Джастін та Хейлі поновили влітку 2018 року.

Влад Дарвін та Крістіна Март

Український співак Влад Дарвін у листопаді розпрощався з холостяцьким життям, одружившись з вірменською джазовою виконавицею Крістіною Март.

Весілля Влада Дарвіна_1
Весілля Влада Дарвіна_1
instagram.com/darwinvlad

Побралася пара за українською традицією – вінчання в колі батьків та найближчих друзів. А от гуляння після цього влаштували за тайськими традиціями: усе всипане квітами, багато танців, а на столах - вегетаріанське меню. 

За словами співака рішення освідчитися дівчині було спонтанним під час подрожі до Венеції.

Марія-Барбара Кузьменко та Віктор Тур

Тиждень тому стало відомо, що єдина дочка відомого музиканта Андрія Кузьменка (Скрябіна) Марія-Барбара вийшла заміж. 

Дочка Скрябіна, весілля_4
Дочка Скрябіна, весілля_4
instagram.com/miss___mariya

Обранцем дівчини став Віктор Тур, з яким вони разом навчаються у Національному медичному університеті ім. Богомольця. 

Молодята побралися 20 грудня в одному з документ-сервісів "Готово", оскільки, їхні батьки були проти весілля у високосний 2020 рік.

Гіларі Дафф та Метью Кома

Популярна американська акторка Гіларі Дафф, яка у травні заручилася із батьком своєї дитини, музикантом гурту The Come Clean Меттью Комою наприкінці року вийшла  за нього заміж.

Гіларі Дафф з чоловіком
Гіларі Дафф з чоловіком
instagram.com/hilaryduff

За словами інсайдерів, пара обмінялася обітницями у своєму маєтку в Лос-Анджелесі. Святкування було маленьке та стримане. Серед запрошених лише рідні та близькі друзі. 

Гіларі Дафф і Метью Кома разом вже приблизно три роки, а заручилися лише в травні 2019 року. Пара виховує спільну доньку, яку Гіларі народила у жовтні 2018 року, а також від першого чоловіка Майка Комрі у Дафф є семирічний син Лука.

Також варто зазначити, що окрім згаданих вище пар, до вівтаря цього року свою кохану повели Ідріс Ельба, Джуд Лоу та Двейн (Скеля) Джонсон.

Законними дружинами ьакож стали відомі акторки. Так, наприклад  зірка серіалу "Велика маленька брехня" Зої Кравіц зв’язала себе шлюбними путами з бойфрендом Карлом Глусманом. А виконавиця ролі Пайпер у серіалі "Всі жінки - відьми" Голлі Марі Комбс у вересні втретє вийшла заміж.

Голлі Марі Комбс
Голлі Марі Комбс
instagram.com/thehmc

Цього ж року у жовтні оскароносна акторка Дженніфер Лоуренс та мистецтвознавець та галерист Кук Мароні одружилися у старовинному особняку Belcourt Castle в місті Ньюпорт.

Також у жовтні стало відомо про заміжжя епатажної реперки Нікі Мінаж. Артистка побралася з 41-річним раніше засудженим за зґвалтування Кеннетом Петті.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: шлюб, Таблоїд
В тему