26 Грудня 2019
Новини

Хто буде в журі на нацвідборі на Євробачення 2020

Хто буде в журі на нацвідборі на Євробачення 2020

Оголосили ім'я другого члена журі на нацвідборі на Євробачення 2020 року.

Місце в кріслі поруч з Андрієм Данилком займе Народна артистка України Тіна Кароль. У 2006 році співачка представляла Україну на міжнародному пісенному конкурсі Євробачення в Афінах і тоді зайняла 7-е місце з піснею Show Me Your Love, - пише "НВ".

«Я рада стати членом журі національного відбору на конкурс Євробачення, бути частиною великої команди історичної події. Всім своїм досвідом і знаннями готова підтримати конкурсантів і відкрити нові горизонти їх таланту. Ми вибираємо того, хто представлятиме країну, але не треба забувати, що потім артист до неї повертається. Завдання артиста - гідно виступити на конкурсі, а після - стати справжньою зіркою в своїй країні. Євробачення - дуже складний механізм, і я виступаю за те, щоб не ускладнювати життя тим, хто туди їде, завищеними очікуваннями перемоги. У всьому і завжди потрібно прагнути перемогти, але не варто нікого лінчувати, якщо результат інший. Однозначно ми співоча нація, вміємо робити музику світового рівня. Я точно проти того, щоб ставити перед творчими людьми спортивні нормативи, і нищити їх особистість прагненням золотої медалі. В результаті довгого творчого шляху завжди перемагає музика. Разом ми пишемо історію вже сьогодні», - розповіла Тіна Кароль.

Нагадаємо, за 15 років творчої кар'єри Тіна Кароль видала 11 альбомів, 35 кліпів, три музичних фільми і проїхала 11 сольних турів. Також співачка багато років займає крісло судді у вокальному шоу Голос країни, який виходить на телеканалі 1+1.

Імена учасників конкурсу стануть відомі вже в середині січня.

Прямі ефіри Національного відбору на Євробачення-2020 пройдуть 8, 15 (півфінали) та 22 лютого (фінал) одночасно на СТБ і телеканалі Громадського мовника UA:ПЕРШИЙ.

Нагадаємо, ведучим прямих ефірів залишився Сергій Притула.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: шоу-бізнес, євробачення, тіна кароль
В тему