26 Грудня 2019
Новини

У Києві через стрілянину поранили жінку

У Києві через стрілянину поранили жінку

У Києві через стрілянину на ринку "Виноградар" постраждала жінка.

Інцидент трапився 26 грудня. У поліції Києва підтвердили факт НП, - пише "Сьогодні".

"Так, така інформація надійшла. Але поки невідомі подробиці. В цей момент наші співробітники з'ясовують подробиці. Поки невідомий вік жінки і яке поранення вона отримала ", – повідомили в прес-службі поліції Києва.

Також невідома причина стрілянини. У поліції її не можуть назвати і обіцяють уточнити інформацію протягом пів години. Разом з тим, там поки не можуть сказати куди саме отримала поранення жінка.

Тим часом в паблік "Київ Оперативний" повідомляється, що на ринку невідомі під'їхали на автомобілі, з якого вистрілили в жінку близько 60 років. Вона перебувала біля пункту обміну валют.

"Куля потрапила жінці в голову. Відомо, що стріляли з пістолета гумовими кулями. На щастя, жива, забрали в лікарню", – уточнюється в повідомленні паблік, де також опубліковано відео.

Нагадаємо, що в столиці тривають пошуки стрільця, який днями розстріляв чоловіка в київському Гідропарку. За даними правоохоронців, він справив 11 пострілів по автомобілю, в якому знаходився підприємець. Від отриманих ран чоловік помер. У салоні автомобіля також перебувала жінка, яка дивом не постраждала.

Також ми писали, що в одному із закладів Дніпровського району Києва нетверезий чоловік з пістолета обстріляв компанію відпочиваючих – двох жінок і чоловіка.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: київ, обстріли, ринки
В тему