15 Травня 2024
Новини

«Євробачення-2024»: українську делегацію оштрафували за футболки Free Azovstal Defenders

«Євробачення-2024»: українську делегацію оштрафували за футболки Free Azovstal Defenders

Штраф за те, що одягли футболки з написом Free Azovstal Defenders під час фіналу, отримали представники української делегації на цьогорічному пісенному конкурсі «Євробачення».

Про це розповіла представниця України на «Євробаченні-2024» alyona alyona.

За словами співачки, на конкурсі охорона перевіряла весь одяг, адже будь-які надписи та назви брендів були заборонені. Якщо на одязі виявляли надпис, то його просили зняти або ж заклеювали надписи чорним скотчем.

Коли представники української делегації мали йти до грін-руму, вони вдягли футболки з написом Free Azovstal Defenders, приховавши їх під іншим одягом.

«Ми знали, що коли будуть показувати повтори виступів усіх артистів, то будуть показувати й саму делегацію. Тому коли до нас підійшла камера, наша команда швидко розкрилася і показала наш заклик на весь світ», — каже alyona alyona, додавши, що вони «відбилися просто фінансовим штрафом».

Представниця України також сказала, що «неймовірно рада», що їм вдалося нагадати світу про українських військовополонених.

До слова, цьогоріч переможцем 68-го пісенного конкурсу «Євробачення» стала Швейцарія, друге місце посіла Хорватія, а от Україна закрила трійку лідерів.

Українські співачки alyona alyona & Jerry Heil з піснею Teresa & Maria виступили у фіналі під номером 2. У кінці свого виступу виконавиці сказали: «Peace and freedom for Ukraine». Після завершення пісенної частини конкурсу можна було побачити українську делегацію, частина з якої була у футболках Free Azovstal Defenders.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: євробачення, музика, Світ, війна з Росією, штрафи
В тему