25 Грудня 2019
Новини

Назвали найкращих українських футболістів 2019 року

Назвали найкращих українських футболістів 2019 року

Оприлюднили список найкращих гравців збірної України у 2019 році.

Відповідний рейтинг опублікувала "Команда №1".

Так, згідно з оцінками InStat, найкращим у складі збірної України у 2019 році став півзахисник Руслан Малиновський. 26-річний хавбек набрав 325 балів. За ним розташувалися голкіпер Андрій П'ятов (314), півзахисник Олександр Зінченко (295), і вінгери Євген Коноплянка (291) і Марлос (288).

У рейтингу враховувалися показники гравців, які провели у складі національної команди в поточному році не менше половини матчів.

Відзначимо, що у 2019 році Малиновський зіграв за збірну України 9 матчів, забив 3 м'ячі і зробив 3 результативні передачі.

Також захисник київського "Динамо" Віталій Миколенко і захисник донецького "Шахтаря" Валерій Бондар потрапили в символічну збірну найперспективніших молодих гравців Європи.

У нинішньому сезоні 20-річний Миколенко провів за "Динамо" 25 матчів у всіх турнірах, в яких забив два голи і віддав шість результативних передач. На рахунку 20-річного Бондаря сім матчів і один гол у складі "Шахтаря".

У п'ятірку найкращих українських футболістів останні п'яти років увійшли: Євген Коноплянка, Андрій Ярмоленко, Руслан Малиновський, Ярослав Ракицький та Андрій П'ятов.

Читайте також

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, футбол
В тему

Останні матеріали