17 Грудня 2019
Новини

У Харкові від отруєння чадним газом загинули чоловік і дворічна дитина

У Харкові від отруєння чадним газом загинули чоловік і дворічна дитина

У Харкові  в Шевченківському районі на отруїлися 35-річний чоловік та його маленький син.

Як повідомили в обласному управлінні ГСЧС, о 22:18 до рятувальників звернувся харків'янин і розповів, що сім'ї його брата потрібна допомога – родич поскаржився на погане самопочуття, а потім не відкривав двері квартири.

Рятувальники прибули за викликом на вулицю Кримську, 2А і через вікно проникли в житло. Там на підлозі кухні виявили господаря, який вже не подавав ознак життя, а в сусідній кімнаті – вагітну жінку і дитину без свідомості.

Рятувальники винесли їх на свіже повітря, проте врятувати дворічного хлопчика не вдалося. Харків'янку 1990 року народження доставили в токсикологічне відділення міської лікарні, за її життя борються лікарі.

Пізніше в оперативному зведенні Харківської обласної державної адміністрації з'явилося повідомлення про те, що причиною смерті, імовірно, стало отруєння чадним газом.

"В результаті отруєння чадним газом імовірно від несправної газової колонки загинув чоловік 1984 року народження та його дворічний син. Жінка у важкому стані перебуває в лікарні. Обставини з'ясовуються", – повідомляється в оперативному зведенні ХОДА.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: харків, смерть, отруєння, рятувальники
В тему