13 Грудня 2019
Новини

Вказали на цікаві деталі про слідство у «справі Шеремета»

Вказали на цікаві деталі про слідство у «справі Шеремета»

Журналіст Сергій Лещенко вважає, що правоохоронці цілеспрямовано вручили повістку на допит одному з фігурантів у справі про вбивство Павла Шеремета.

Йдеться про Івана Вакуленка на псевдо "Пістолет". Деталі справи Лещенко опублікував у своєму телеграм-каналі, - пише 24 канал.

"Пістолету" вручили повістку не просто з номером справи, а з поміткою "справа Шеремета", щоб відслідкувати, як змовники почнуть здзвонюватися. У підсумку фігурант застрелився", – підкреслив журналіст.

За його словами, ще однією такою провокацією був продаж телефона, який перебував на прослушці, ще одному фігуранту справи, який вже перебував під вартою.

"Він по ньому здзвонювався з іншими фігурантами, оскільки це був єдиний зв'язок із зовнішнім світом. Про розкриття вбивства Шеремета хотіли повідомити ще минулого тижня, але чекали експертизи з Великої Британії, яка прийшла пізніше, ніж було заплановано", – розповів Сергій Лещенко.

Список підозрюваних у вбивстві Шеремета

  • Яна Дугарь – бойовий медик 25 повітряно-десантної бригади. За даними слідства, вела фотозйомку в межах підготовки вбивства Шеремета та зберігала у себе зброю.
  • Юлія Кузьменко – волонтерка і військовий медик. Закладала вибухівку під авто Шеремета.
  • Андрій Антоненко – ветеран війни на Донбасі, боєць Сил спецоперацій, музикант. Закладав вибухівку під авто Шеремета.
  • Владислав Грищенко – ветеран війни на Донбасі з позивним "Буча".
  • Інна Грищенко – його дружина, військова з позивним "Пума". Сім’я Грищенків перебуває під вартою в іншій справі – підготовці вбивства Михайла Чекурака на Прикарпатті, яке так і не відбулося.

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: смерть, Україна, вбивство
В тему