6 Грудня 2019
Новини

Рекордна контрабанда на Волині: СБУ поламала багатомільйонну схему (фото)

Рекордна контрабанда на Волині: СБУ поламала багатомільйонну схему (фото)

Працівники СБУ на Волині викрили контрабанду іноземних цигарок в Україну на майже 5 мільйонів гривень.

Про це  йдеться у повідомленні на сторінці УСБУ в області у Фейсбук.

Незаконне ввезення в нашу країну оптових партій цигарок іноземних марок блокувала Служба безпеки України під час операції у Волинській області.

У межах розпочатого кримінального провадження, оперативники спецслужби встановили, що мешканець сусідньої країни організував механізм незаконного ввезення цигарок на територію України. Він приховував тютюнові вироби серед вантажів, які ввозилися в нашу країну на адресу підприємства, що є одним з найбільших постачальників сировини для виготовлення меблів.

У ході операції правоохоронці зупинили у Турійському районі Волині фуру, яка в'їхала в Україну через пункт пропуск "Городище" Рівненської області. За документами водій переміщував вантаж деревостружних плит.

Під час огляду автомобіля співробітники СБУ виявили 130 тисяч пачок цигарок іноземного виробництва, прихованих в порожнинах, спеціально облаштованих серед вантажу. За попередньою оцінкою, вартість виявлених тютюнових виробів становить понад 5 мільйонів гривень.

За інформацією спецслужби цигарки транзитом через нашу країни ділки планували переправити до країн ЄС.

Тривають слідчо-оперативні дії за ст. 204 Кримінального кодексу України, для встановлення і притягнення до відповідальності всіх осіб, причетних до контрабандної діяльності.

Спецоперація проводилася спільно з ГУ ДФС у Волинській області, УВВБ «Північ» Державної прикордонної служби України, під процесуальним керівництвом прокуратури Волинської області.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: Надзвичайні події, Волинь, сбу, Фото
В тему

Останні матеріали