6 Грудня 2019
Новини

Все, що ви хотіли дізнатися про Стрільців у ліжку, але боялися спитати

Все, що ви хотіли дізнатися про Стрільців у ліжку, але боялися спитати

Кожний знак Зодіаку — унікальний, і в ліжку у тому числі. Цим матеріалом ми розпочинаємо підбірку статей про сексуальні уподобання знаків Зодіаку. І перша наша еротична розвідка — про Стрільців, адже саме нині — їх період, який почався 23 листопада і завершиться 21 грудня.

Чуттєві зони: внутрішня частина стегон

 Що його збуджує: коли радісно погоджуються на його непристойні пропозиції й поділяють інтереси в ліжку. Дозволь йому насолоджуватися великим особистим простором.

 Афродизіак: Морозиво

 Еротичні фантазії: секс під час подорожі або в екзотичному виконанні.

Стрільця сміливо можна назвати підприємливим коханцем, який гостро потребує свободи. Тому завоювати його буде досить важко. Проте, якщо потрійно підтримувати його інтерес до себе, то наслідком таких дій стануть тривалі партнерські стосунки. Особливо важливо підтримувати Стрільця в його авантюрах. Будьте готові швидко зібрати рюкзак та вирушити із ним назустріч новим пригодам.

Пропри це, Стрілець — дуже романтичний коханець. Якщо досить обережно стримувати неймовірні витівки цього знаку Зодіаку, то цілком просто і легко з ним ужитися. Адже Стрілець володіє глибоким внутрішнім розумінням світу, яке приносить йому удачу.

Зазвичай Стрільці не терплять складнощів у стосунках. Вони правдиві й не обманюють другу половинку. Тому представники цього знаку живуть відкрито і нічого не приховують. Прямий і простий Стрілець ненавидить обман і руйнує будь-які психологічні ігри, в які так часто люблять грати люди під час романтичних стосунків.

Серед великих мінусів характеру Стрільців — його прямолінійність і нетактовність. Стрілець легко ображається, коли ви кажете йому неправду. Також Стрілець не хоче нікого ображати, але це йому прекрасно вдається, адже його словесні колючки — дуже болючі, тому що він володіє унікальною здатністю витягувати на світ божий всю правду і всі ваші таємні справи, комплекси та маніпуляції. Тому ніколи не зачіпайте у словесних суперечках Стрільця, якщо ви не готові до прямої відповіді. Бо Стрілець каже те, що думає і не бачить необхідності у подальших поясненнях.

Також іноді грубий Стрілець часто вказує іншим, як потрібно жити, але рідко вносить елементи цих повчань у своє життя.

Проте, як і інші вогняні знаки, а Стрілець належить саме до таких, він володіє звичкою пообіцяти більше, ніж може виконати. Через це є ризик того, що Стрілець може серйозно розчарувати свого партнера і навіть не зверне на це особливої уваги.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: гороскоп, секс
В тему