5 Грудня 2019
Новини

Назвали імена ведучих Євробачення-2020

Назвали імена ведучих Євробачення-2020

Організатори Євробачення-2020 знову тішать прихильників шоу. Цього разу назвали імена ведучих конкурсу.

За офіційними даними, ведучими шоу стали Шантал Янцен, Едсілія Ромблі та Ян Сміт. Кожен із зірок може похизуватись чималою популярністю в Нідерландах та має великий досвід роботи перед камерою, проце повідомляє 24TV.

"Приймаючи рішення про ведучих, ми, в першу чергу, хотіли бачити трьох людей з великим сценічним досвідом. Вони також починають свою кар'єру, як співаки", – поділився виконавчий продюсер Євробачення-2020 Сіет Беккер

Що відомо про ведучих Євробачення-2020

Шантал Янцен

У 40 років Шантал Янцен може похизуватись чималою кар'єрою. Після завершення Амстердамського університету мистецтв вона активно знімалась у кінострічках та виступала у театральних постановках.

Відома Шантал у Нідерландах і завдяки телешоу. Красуня брала участь у ефірах на каналі AVRO, а також була ведучою Gouden Televizier-Ring Gala з 2008 по 2010 рік. З 2011-го зірка пройшла кастинг на "Голос Нідерландів" та розпочала вокальну кар'єру.

Шанталь Янцен – одна з найталановитіших ведучих Нідерландів. Хоча пісенний конкурс Євробачення є публічним форматом телерадіомовлення, ми вирішили відкрити двері для невідомих талантів та зосередитись на тому, щоб показати Європі найкраще, що може запропонувати наша країна,
– розповів Сіет Беккер.

Едсілія Ромблі

41-річна Едсілія Ромблі стала відомою після перемоги на талант-шоу Soundmixshow у 1996-му. Відтоді артистка брала участь у кількох розважальних програмах, де презентувала авторські пісні. Едсілія двічі пробувала свої сили на Євробаченні та кілька разів представляла результати голосування національного журі.

"Вона є дворазовою учасницею пісенного конкурсу Євробачення, двічі презентувала бали і вдруге буде ведучою шоу. Едсілія – ??одна з найавторитетніших ведучих у нас. І прихильники Євробачення обожнюють її", – пояснив Сіет Баккер.

Ян Сміт

А от артист Ян Сміт свій перший хіт записав у 10 років. Відтоді вокаліст та ведучий активно розвивав свою кар'єру, підкорюючи талант-шоу і національні премії. Ян Сміт добре відомий як співак у Нідерландах, Бельгії, Німеччині, Австрії та Швейцарії. Окрім цього, він успішний художник.

"З Яном Смітом ми обираємо досвідченого художника та ведучого з міжнародним досвідом, який за останні 9 років проявив себе на пісенному конкурсі Євробачення, коментуючи шоу на національному каналі. Ян також був надійним членом відбіркової комісії, яка відповідає за вибір голландського вступу", – пояснив вибір Сіет Баккер.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Допис, поширений JAN SMIT (@jansmit)

Конкурс стартуватиме 12 травня у Роттердамі. Очікується, що у шоу візьмуть участь представники 41 держави. Ім'я переможця світ дізнається вже 16 травня під час грандіозного фіналу пісенного конкурсу.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: Світ, євробачення, maruv
В тему