Відео

Через скандальний виступ MARUV змінили правила дитячого Євробачення (відео)

Через скандальний виступ MARUV змінили правила дитячого Євробачення (відео)

В Україні розпочався прийом заявок на участь у міжнародному пісенному конкурсі дитяче Євробачення 2019. НСТУ змінила правила участі в відборі, що, очевидно, пов’язано зі скандалом навколо співачки MARUV.

Про це інформує Сегодня.

У договорі, який повинні підписати потенційний переможець відбору і Національна громадська телерадіокомпанія України, з’явилися нові пункти. У них йдеться про те, що в разі, якщо учасник виступав на території Росії після 1 січня 2014 року, то він може бути виключений з конкурсу на будь-якому етапі.

«Оргкомітет відмовляє в участі в відборі, припиняє участь у відборі учасника на будь-якому етапі Відбору або скасовує результати Відбору, якщо учасник (сольний виконавець/група) здійснював концертну діяльність після 01.01.2014, планує або здійснює в цей час виступи на території країни-агресора і/або на окупованій території, брав участь в заходах, організованих державними органами, установами, суб’єктами господарювання та ін. країни-агресора», - йдеться в заяві НСТУ.

У пункті 3.4. уточнюється, що в разі невідповідності або порушення учасником правил, оргкомітет має право відмовити конкурсанту в участі в відборі.

Нагадаємо, що в листопаді минулого року дитяче Євробачення пройшло в Мінську. Переможницею стала представниця Польщі – Роксана Венгель з піснею Anyone I Want To Be. Цього року юні вокалісти виступатимуть в Глівіце, Польща.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Пивний животик татка зіпсував пікантну фотосесію красуні (фото)

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Таблоїд, Україна, київ, Політика, суспільство
В тему

Останні матеріали