3 Грудня 2019
Новини

Тесть Зеленського працює на "слугу народу"

Тесть Зеленського працює на

Тесть президента Володимира Зеленського Володимир Кияшко працює помічником народного депутата від фракції "Слуга народу". 

Він влаштувався на громадських засадах до голови парламентського комітету з питань екологічної політики та природокористування Олега Бондаренка. Про це сам Бондаренко зізнався в коментарі руху "Чесно", - пише Оbozrevatel.

"Для мене Володимир Кияшко – це не батько першої леді. Для мене він у першу чергу фахівець із питань екології та забруднення навколишнього середовища, і саме цим він у мене займається як помічник. Він допомагає мені в місті Кривий Ріг, фактично він є моїм представником ", – розповів парламентарій.

Тесть Зеленського працює на

Нардеп додав, що Кияшко не еколог за фахом, проте він добре розбирається в переробці промислових відходів.

Бондаренко також розповів, як познайомився з тестем Зеленського. За словами нардепа, Кияшко сам підійшов до нього після парламентських виборів і запропонував свою допомогу.

Володимир Кияшко працює помічником нардепа

"Я поспілкувався з ним і погодився співпрацювати, взяти його кандидатуру. Він працює над важливою темою – позбавлення України промислових відходів, які утворюються в результаті видобутку руди в шахтах, а також шламових відвалів на "Криворіжсталі", "Запоріжсталі" та інших промислових підприємствах. Їх там мільйони тонн, і з цим щось потрібно робити", – додав нардеп.

Тесть Зеленського влаштувався помічником до нардепа Бондаренко

Відзначимо, що Володимир Кияшко є кандидатом технічних наук, доцентом кафедри "Будівельні конструкції та споруди" Київського інституту залізничного транспорту. Він викладає дисципліну "Будівельні конструкції і будівлі на транспорті".

Раніше директором Департаменту стратегічної розвідки Головного управління розвідки Міністерства оборони України був призначений Олексій Пашков – чоловік головного бухгалтера студії "Квартал 95".

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: Політика, володимир зеленський, слуга народу
В тему