19 Листопада 2019
Новини

Конфуз у Мінкульті: на зміну «проФФесору» прийшов «призИдент»

Конфуз у Мінкульті: на зміну «проФФесору» прийшов «призИдент»

На новому сайті міністерства культури, молоді та спорту, який працює у тестовому режимі, у розділі «Про важливе» підрозділ, присвячений президентським стипендіям для митців, написаний із граматичними помилками.

Про це пише Zaxid.net.

«Стипендії призидента України для молодих письмеників і митців» – такий напис одразу із двома помилками міститься на сайті Мінкульту.

Таким чином помилки нескладно помітити у важливих для органу виконавчої влади, який опікується культурою, словах «президент» та «письменник». Водночас у новинах на сайті міністерства слова «президент» та «письменник» написані правильно.

Крім того інформація на сайті не оновлюється із 2 жовтня, а більшість лінків нікуди не ведуть. Є, утім, лінк на старий сайт міністерства культури. Там інформація перестала оновлюватись 25 жовтня.

Активним є сайт міністерства інформаційної політики, яке згідно з постановою Кабінету Міністрів України №829 від 2 вересня Міністерство було реформоване у міністерство культури, молоді та спорту України. Проте на його сайті не змінені ані назва відомства, ані розділи, ані інформація про МІП. Оновлюється тільки стрічка новин.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: курйози, Політика, Україна, кабінет міністрів
В тему