22 Вересня 2019
Новини

В Луцьку знявся шарварок через шаурмівню в центрі міста (фото)

В Луцьку знявся шарварок через шаурмівню в центрі міста (фото)

Містяни запідозрили корупцію в тому, що власник кіоска шаурми отримав дозвіл на встановлення МАФу на найбільш парадній вулиці обласного центру.

В Луцьку зчинився скандал через появу на центральній вулиці Лесі Українки кіоску із шаурмою «Король Дамаску». Криклива вивіска і взагалі недоречність малої архітектурної форми на візитній вулиці міста викликали невдоволення городян. Зокрема, про це у своєму Facebook написав лучанин, власник турагентства «Патріот» Богдан Климчук.

Також Климчук висуває припущення, що власник шаурм-ятки з претензійною назвою підмастив у міськраді, щоб отримати погодження на встановлення кіоску саме в цьому козирному місці. Тобто ідеться про корупційний випадок.

«Хто ти всемогутній підприємцю, який це зміг і про якого щось ЗМІ мовчать? Чи я шось пропустив. Багато хто хотів там ставити кіоски, але пачками відмовляли, а тут раптом члєни виконкому дали добро? Чи це хтось без погодження влупив? Туристична перлина?» – іронізує Климчук.

Цей допис отримав значний резонанс, під ним триває жвава дискусія. Коментувальники поділилися на два табори: хтось нічого грішного в шаурмівні не бачить, бо ж усі час від часу не цураються фастфуду, а дехто звертає увагу на кічове оформлення лавки, яке ріже очі туристам, псуючи загальний антураж центральної вулиці Луцька.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Луцьку 20-літній «крутелик» на Hummer в’їхав в автівку копів

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, Волинь, суспільство, Фото
В тему