20 Жовтня 2019
Новини

На Волині шукають нову сім’ю немовляті без ручок, яке покинули батьки (фото)

На Волині шукають нову сім’ю немовляті без ручок, яке покинули батьки (фото)

Тримісячній дівчинці із вадою ручок шукають нову родину. Крихітну Марійку, яка народилася із недорозвиненими ручками, батьки покинули в пологовому, дізнавшись про каліцтво дитини.

Про це йдеться на інтернет-сторінці Нововолинської міської ради.  

За даними мерії, на сьогодні в «місті шахтарів» на обліку соцслужби перебуває 12 дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, що мають правові підстави для усиновлення.

Відносно трьох із них орган опіки та піклування затвердив висновок про можливість усиновлення громадянами України. Остаточне рішення приймуть у суді за місцем проживання потенційних усиновлювачів.

Шестеро дітей виховують у прийомних сім’ях і дитячих будинках сімейного типу. Троє – не охоплені сімейними формами виховання, перебувають на повному державному утриманні у школах-інтернатах, дитячих будинках чи інших навчальних закладах.

Марійка (3 місяці) – дівчинка з особливим потребами, ще зовсім маленька. Їй необхідна турбота і любов, постійна увага з боку дорослих. Посміхається, привітно йде на руки, реагує на ласку і увагу до неї. Малечі дуже потрібні люблячі і турботливі мама і тато, які радітимуть розвитку і успіхам своєї донечки.

Ліза (16 років) – весела, товариська, має авторитет серед друзів, комунікабельна. На цей час навчається для здобуття майбутньої професії.

Віка (17 років) – чорнява, невисокого зросту дівчина з особливими потребами. Завжди весела та усміхнена. Інколи емоційна та запальна. Чесна, справедлива, товариська, чуйна та ввічлива.

Для отримання більш детальної інформації просять звертатися в службу у справах дітей виконавчого комітету Нововолинської міської ради за адресою: пр-т Дружби, 27 у м. Нововолинську, 4-й поверх, каб. 408, 417, тел. (03344) 3-30-02.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: нововолинськ, діти, Волинь
В тему