20 Жовтня 2019
Новини

Леся Нікітюк зізналася, чому її ненавиділи і хто змушував пити кров убитої кобри

Леся Нікітюк зізналася, чому її ненавиділи і хто змушував пити кров убитої кобри

Вона ніколи не втрачає позитиву та ставиться до життя лише з усмішкою. Навіть під час нашого інтерв’ю у кафе, коли офіціантка пролила на ноги Лесі Нікітюк гарячу каву, ведуча пожартувала: «Обпекла офіціантка, та головне – щоб не обпекла любов».

«Орел і решка», «Леся здєся», «Навколо М», «Хто зверху» – сьогодні її знає чи не кожен український глядач. Хоча Леся не планувала бути телеведучою, закінчила гуманітарно-педагогічну академію у Хмельницькому, з семи років займається плаванням та є кандидатом у майстри спорту.

Щоб потрапити до популярних телешоу, Леся розпочинала у КВК, тричі брала участь у «Розсміши коміка». А в «Орел і решка» мандрівниця-жартівниця пережила чимало екстремальних ситуацій: стрибала з літака з висоти 4200 метрів, підіймалася на 12-кілометрову гору в Осло, зіштовхувалася з 10-метровими акулами…

– А ще – куштувала собаку, кота, кенгуру, крокодила, летючу лисицю, кобру, тарантулів, личинок, тараканів, пила настоянки на скорпіонах і ведмежих лапах. І ніякі дієти після цього мені не потрібні, худну досі (сміється, – авт.). Коли я їла кобру під час «Навколосвітньої подорожі» у Таїланді, оператор був шокований. Мені довелось пити її кров і з’їсти сире серце. Звичайно, не всім до вподоби те, що я їла цих тварин. Але я не мала іншого вибору, оскільки підписала контракт, і в продюсера була велика бита (сміється, – авт.). Після всього цього я дуже рада, що традиційні страви в Україні – це борщ і вареники.

– Ти завершила участь у шоу «Орел і решка». Не сумуєш?

– Та ні. Я віддала цьому проекту свою молодість (сміється, – авт.), п’ять років, і вдячна Богові за можливість подорожувати в рамках цього шоу. А тепер мене запрошують на «Лігу сміху», «Зоряні яйця», «Вар’яти-шоу», «Інтуїцію», «Модель XL». Ця зайнятість не дає мені можливості відчути сум.

– З ким із «Орла та решки» склалися найкращі стосунки?

– З Регіною Тодоренко вдалось працювати найбільше, ми хороші подруги. Залишились приємні спогади від роботи з Аланом Бадоєвим, він подарував мені новорічну ялинку.

– Зараз ти ведуча шоу «Хто зверху». Як працюється на «Новому каналі» з Притулою і Педаном?

– Так, у 2018 році вийшов в ефір новий сезон. З хлопцями працюється прекрасно. Вони мої давні друзі, особливо Саша Педан – мій земляк із Хмельницького. А ось з Притулою тяжко працювати, він дуже важка людина, особливо коли стає на вагу (сміється, – авт.).

– Ти майстер спорту з плавання. А як потрапила на телебачення?

– Про роботу телеведучої не мріяла і не сподівалася. Я зі звичайної сім’ї, батьки – працівники «Укрелектроапарату». В «Орел і решка» мене запросили на кастинг. Було важко, публіка мене не сприймала, мене ненавиділи, на той момент я замінила Жанну Бадоєву, яка відпрацювала три сезони. Спочатку режисери «різали» багато кадрів зі мною. Одне слово, довелося непросто…

– А з ким із українських поп-зірок ти підтримуєш хороші стосунки?

– З Дімою Монатіком, із яким ми сусіди по областях: я з Хмельницької, він – із Волинської. Коли я в Луцьку виступала на корпоративах, ми разом із Дімою їздили маршруткою «Луцьк – Київ»: завжди сідали на місця в кінці маршрутки, спочатку я лягала, а він сидів, потім навпаки (сміється, – авт.). Зараз він зірка найвищого рангу в українському шоу-бізнесі, але залишився таким, як і раніше: не зазнався, поводиться просто і по-доброму, без будь-яких «золотих корон» на голові.

 – Розкажи про свої мрії?

– Знімати шоу, «народжувати» нові проекти і знати, що глядачі чекають Лесю на екранах.

Спілкувався Сергій КВАШЕНЯК

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: леся нікітюк, шоу-бізнес
В тему