17 Жовтня 2019
Новини

Подав «Голос»: Вакарчук пояснив, чому програв на виборах «слугам» Зеленського

Подав «Голос»: Вакарчук пояснив, чому програв на виборах «слугам» Зеленського

Святослав Вакарчук вважає, що очолювана ним політсила в «надпозиції – це і не опозиція, і не влада».

Лідер партії «Голос» і одночасно фронтмен легендарних «Океан Ельзи» Святослав Вакарчук, який після парламентської виборчої гонки особливо не давав приводів для публікацій у ЗМІ – наче «заліг на дно», поспілкувався із журналістами «Української правди». В інтерв’ю виданню очільник «Голосу» розповів своє бачення нинішньої ситуації в українській політиці.

Так, він пояснив, чому, на його думку, партія «Голос» отримала на виборах до парламенту лише 5,82 % голосів. За словами Вакарчука, на фоні обіцянок швидкого вирішення всіх проблем народу, які роздавали «Слуги народу», маркетингова пропозиція його партії була «менш привабливою».

«У ситуації, коли країна була захоплена легкими пропозиціями на складні питання і легкими швидкими обіцянками, те, що робила команда «Голосу», з точки зору маркетингу, було менш привабливим. Але ми вірили у те, що робимо. Ми чудово усвідомлюємо, що всьому свій час. Ми отримали відсоток, який отримали, і збираємося максимально виправдати довіру людей, які за нас проголосували», – каже Славко.

Та не заперечує, що з командою розраховували взяти на виборах вищий відсоток:  «Безумовно, сподівалися! Безумовно! Коли група «Океан Ельзи» починала свою діяльність, ми теж сподівалися, що відразу будуть концерти й стадіони, але так не ставалося. Йшов час, ми вчилися, набиралися досвіду. Але ми ніколи не сприймали якийсь результат як негатив. Те саме і зараз. Ми маємо можливість самостійно вчитися у процесі». 

Також політик Вакарчук перелічив помилки, яких його партія припустилася під час останньої виборчої кампанії.

«На мою думку, треба було публічно більше показувати всіх членів команди. Мені здається, що це була неправильна історія, коли говорили: «Слава, тебе всі знають і тобі довіряють, ти маєш бути скрізь». Думаю, що це було неправильно. Потрібно було показувати всіх, тому що у нас якісна команда. Якби ми показали своїх експертів у своїй справі, я думаю, що це би зіграло у плюс. Але це життєвий урок, треба йти вперед», – вважає лідер «Голосу».

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: святослав вакарчук
В тему