16 Жовтня 2019
Новини

Бабусі схвилювалися: у Росії пенсіонерам замість передачі показали порно

Бабусі схвилювалися: у Росії пенсіонерам замість передачі показали порно

На російському ТБ стався пікантний конфуз.

У російському місті Новомічурінську на місцевому телеканалі глядачі замість однієї з програм побачили порнографічний фільм. Про це повідомляє «Апостроф» з посиланням на «Комсомольську правду».

Інцидент стався 14 жовтня. На одному з місцевих каналів мали показувати програму «Місце зустрічі» з федерального телеканалу НТВ. Однак замість цього був продемонстрований фільм, як повідомляється, певної канадської порностудії.

«У мене бабуся очманіла від побаченого. Подзвонила, викликала мене з роботи. Так, вона не помилилася, жорсткіше фільмів я не бачив», – каже місцевий житель.

За словами хлопця, фільм йшов близько години. В цей час він нібито телефонував директору каналу, але той лише посміявся, мовляв, такого бути не може.

У коментарі журналістам гендиректор ТОВ «ТелеМаг» Олександр Чупринін пояснив ймовірні причини інциденту.

«Просто під час роботи ресивер переключився, оскільки сигнал йде з одного супутника. Проводилися профілактичні роботи, чи то провід зачепили, чи ще щось... Просто НТВ і ТНТ найближчим часом із супутників йдуть, і проводились експерименти з питання можливості прийому сигналу з інших супутників», – зазначив Чупринін.

Він також спростував твердження телеглядачів про те, що фільм йшов близько години: «Місцеві можуть багато говорити, але наскільки я в курсі, близько 10–15 хвилин був збій».

У соціальних мережах інцидент викликав хвилю жартів. «Глядачі не помітили різниці», «Це було і цікавіше, і корисніше», «Скрєпи дали збій», «Це хоч про любов», «Якщо замість НТВ, то не бачу проблеми» – іронізують коментувальники. 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: росія, пенсіонери, порнографія
В тему