23 Січня 2018
Новини

Чому масово гинуть порноактриси

Чому масово гинуть порноактриси

Американська порноактриса Джинджер Бенкс заявила, що в останніх випадках смерті її колег, що пішли одна за іншою, винне суспільство, яке нетерпиме до людей її професії. Пишуть ЗМІ.

– Я ледь пережила депресію через те, як люди сприймають мою роботу. Це найгірше в житті порноактриси – почувати це зневажливе ставлення оточення через те, як живеш, – заявила вона.

Бенкс закликала людей її професії сприяти інтеграції секс-працівників у соціум. На її думку, це сприятиме тому, що вони не будуть «почувати себе неповноцінними».

Нагадаємо, нещодавно порнозірку Юрізан Белтран знайшли мертвою в квартирі, яку вона орендувала в Лос-Анджелесі. За словами господаря апартаментів, поруч із тілом 31-річної актриси лежали таблетки. Точна причина смерті поки невідома, проте слідство припускає, що це було передозування. Перед смертю Юрізан залишила загадкове повідомлення в соціальних мережах: «Я віддала тобі цього ідіота, але ти все одно продовжуєш стежити за мною. Якого біса, що тобі потрібно?»

За словами близьких друзів загиблої, останнім часом вона пристрастилася до вечірок, де, можливо, вживала наркотичні речовини. Юрізан народилась і виросла на спекотному узбережжі Лос-Анджелеса – проспекти цього міста вивели її прямо на поріг порноіндустрії. Перші зйомки дівчини відбулися в 2005 році, і вона встигла знятися більш ніж у 200 картинах.

За тиждень до смерті Юрізани її колега, 23-річна Огаст Еймс, наклала на себе руки через цькування в соцмережах після того, як вона відмовилася зніматися з актором з гей-порно.

Огаст Еймс почала працювати в порноіндустрії три роки тому. Дівчина була з родини військового, і рішення піти в кіно для дорослих далося їй і її сім’ї нелегко. Проте Еймс досягла в кар’єрі певних висот. До 23 років вона встигла знятися в 270 фільмах, отримала безліч нагород, зокрема Adult Video News. Друзі загиблої розповіли, що після публікації в соцмережі, в якому вона відмовлялася зніматися з гомосексуалістом, на дівчину почалося справжнє гоніння. Огаст звинуватили в гомофобії.

А 20-річна порноактриса Олівія Нова померла від сепсису. Дівчина понад місяць серйозно хворіла через інфекцію нирок і сечовивідних шляхів, яка і призвела до смертельного сепсису. Вже бездиханною в своєму готелі вона пролежала більш як 12 годин.

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ
В тему