15 Жовтня 2019
Новини

Отримала травми: у Києві спробували пограбувати актрису Руслану Писанку

Отримала травми: у Києві спробували пограбувати актрису Руслану Писанку

Інцидент із ромами обернувся для Руслани саднами, забитим ліктем і розірваним пуховиком.

На київському вокзалі група невідомих намагалася пограбувати українську телеведучу Руслану Писанку. Здійснити задумане кишеньковим злодіям не вдалося, проте інцидент обернувся для знаменитості травмами та збитком, пише The Lime.

Як розповіла Писанка на особистій сторінці у Facebook, пограбувати її спробували роми. П’ятеро людей підібралися ззаду і вирішили перевірити вміст її рюкзака просто на ходу. Поруч із телеведучою був і її чоловік.

«Сьогодні о 6.45 на вокзалі в Києві мене намагалися пограбувати. Я ухилилася і впала прямо на проїжджу частину. Розбитий лікоть, садна, розірваний пуховик. Вони йшли групою за мною, ніби приклеїлися, потрапляючи в резонанс, відкрили рюкзак на ходу. Останню фазу я випадково відчула, різко розвернулася, а за мною 5 осіб орудують. Через різкий поворот усім корпусом втратила рівновагу і проїхалася по асфальту», – розповіла Писанка.

За словами ведучої, злодії не чіпали вміст сумки завдяки її чоловікові: «З відкритої сумки випало все, але грабіжники нічого не забрали, в цей час їх уже виховував мій чоловік. Зализую рани. Будьте пильні», – додала вона.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: шоу-бізнес
В тему