4 Жовтня 2019
Новини

Данилко вчить Полякову і Каменських робити селфі (відео)

Данилко вчить Полякову і Каменських робити селфі (відео)

Мережу розсмішило відео, як Андрій Данилко вчить Олю Полякову і Настю Каменських робити селфі.

Про це пише Hyser.

На телеканалі СТБ знову запустили популярне вокальне шоу «X-Фактор». Серед членів журі популярні виконавці вітчизняної естради – Андрій Данилко, Настя Каменських, а також Ольга Полякова. У соцмережі Instagram додали відео, на якому можна побачити, чим займаються зірки, в перервах на рекламу.

У ролику, опублікованому каналом СТБ, можна побачити як Настя і Оля вирішили зробити спільну селфі, а Андрій Данилко погодився їм допомогти в цій непростій справі.

Крім того, Данилко почав давати співачкам поради про те, як правильно позувати на камеру, щоб вийшло гарне фото. В результаті знімок тільки розсмішив Ольгу Полякову. Довгонога білявка повторила спробу і зробила новий спільний знімок з дружиною Потапа. Також Полякова розповіла, що часто виходить так, що одна подружка виходить в кадрі добре, а інша інша - погано. Рідко виходить зробити фотографію, на якій все виглядають добре.

У публікації до відео, автори написали, що Андрій Данилко знає про те, як правильно робити Селфі і що у нього можна багато чому навчитися в даному питанні. Ну насправді, це звичайний жарт, тому що вдалого знімка у Полякової та Каменських, так і не вийшло.

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: андрій данилко, селфі, настя каменських, оля полякова
В тему