19 Вересня 2019
Новини

На територію України насуваються заморозки

На територію України насуваються заморозки

Українців попередили про заморозки в Україні найближчими днями.

Про це УНН повідомили в Укргідрометцентрі.

«Вночі 20 вересня у Карпатах заморозки 0-2°; вночі 21 вересня в Україні, крім півдня, на поверхні грунту заморозки 0-3° (І рівень небезпечності, жовтий)», - вказали синоптики.

Нагадаємо, в Україні до кінця тижня місцями йтимуть дощі, у більшості областей, крім півдня, вночі у суботу на поверхні ґрунту, в Карпатах і в повітрі очікуються заморозки 0-3°, удень - до 17 градусів тепла, у неділю на більшості території країни підвищення температури на 2-4°.

Ми писали, що у Карпатах на горі Піп Іван Чорногірський сьогодні температура впала нижче нуля.
 
За прогнозами синоптика Наталки Діденко, завтра в Україні пройдуть дощі, а в Карпатах випаде сніг. При цьому температура повітря опуститься до 0... +3 градусів.

А на Європу чекають найсуворіші морози за останні 30 років. Екстремально холодний циклон вже охрестили «Монстром зі Сходу».

Крім того, на території Європи пройдуть сильні снігопади. Варто зазначити, що вплив циклону жителі Великобританії відчули на собі в лютому цього року.

Наприклад, в Шотландії стовпчики градусників опустилися до мінус 14 градусів, а сила вітру була 112 км на годину. в Англії випало понад 50 см снігу, і через це загинули 17 осіб, включаючи одну дитину.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, суспільство, прогноз погоди, карпати, погода
В тему