19 Вересня 2019
Новини

Мністерство ветеранів заступилося за «терориста» з київського мосту

Мністерство ветеранів заступилося за «терориста» з київського мосту

В Міністерстві у справах ветеранів зробили важливу заяву стосовно Олексія Белька, який учора «захоплював» міст Метро у столиці.

Міністерство у справах ветеранів України зробило важливу заяву щодо учасника війни на Сході України Олексія Белька, затриманого напередодні силовиками на мості Метро у Києві при спробі теракту. У відомстві пообіцяли захищати інтереси як Белька, що вчора погрожував підірвати міст у столиці, так і будь-кого з учасників російсько-української війни, відстоюючи їхні права на повагу та справедливий розгляд справи.

Відповідне повідомлення опублікували на сторінці міністерства у Facebook.

«Міністерство наголошує, що воно захищатиме інтереси Олексія Белька, як і будь-якого учасника російсько-української війни, зокрема його право на повагу, справедливий розгляд цієї справи та допомогу за потреби. Ми не дозволимо використати цей інцидент для очорнення бійців та ветеранів або для розколу між ними та рештою суспільства», – наголосили урядовці у повідомленні.

А також гарантували будь-яку допомогу у скомунікуванні між Олексієм Бельком і тими, кого «кого це може стосуватися на офіційному чи неофіційному рівні (за потреби), як адміністративними, так і громадськими каналами».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Теракт заради кохання: що відомо про закоханого терориста, що заблокував міст Метро у Києві

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, київ
В тему