18 Вересня 2019
Новини

Прессекретарка Зеленського пожертвувала заради нього коханням

Прессекретарка Зеленського пожертвувала заради нього коханням

Заради посади при Зеленському Юлія Мендель пожертвувала стосунками із коханим чоловіком.

Прессекретар президента України Володимира Зеленського Юлія Мендель в нещодавньому інтерв’ю виданню «Йод».

Мендель зізналася інтерв’юеру, що завжди ставила суспільний інтерес вище за особисті стосунки. Для неї важливо робити щось для інших. І саме це найбільше стимулює її будувати кар’єру. Можливо, саме через такі пріоритети в речниці президента не склалися стосунки із її колишнім хлопцем.

«Я завжди ставила соціальний аспект вище за себе, для мене важливо робити щось для інших. І це основне заохочення в кар’єрі. У мене ніколи не було роботи в корпоративному бізнесі. Коли була у Світовому банку, то це була робота над реформами. У міжнародній журналістиці мені було важливо поставити Україну у глобальний контекст. А зараз – це безпосередньо державотворення», – цитує видання Юлію Мендель.

Вона усвідомлює, що не кожен партнер погодиться на стосунки із людиною, яка на перше місце завжди ставить роботу. Саме тому розвалилися її попередні відносини. За словами Мендель, з ексбойфрендом вони зустрічалися рік, але щільний графік президентського секретаря «абсолютно не вписувався в уявлення цього чоловіка про те, якими мають бути стосунки».

За словами Мендель, їхні «стосунки програли» на тлі її ненормованого графіка та інтенсивної зайнятості. Адже в речниці глави держави немає повноцінних вихідних, коли «прокидаєшся, снідаєш чи йдеш на якийсь круасанчик».

Нинішня посада не дозволяла їй приділяти коханому цілий день, це створювало непорозуміння між ними, і врешті вони розсталися.

«Буває треба написати текст о другій ночі, у вихідний можуть викликати на роботу, або, буває, й вихідних немає», – розповіла про трудові будні Юлія, наголосивши, що свою роботу вона любить. 

«Мені подобається ця робота: я бачу, що маю енергію її виконувати й мені подобається робота з інформацією. Я розумію, що все-таки інформація може нести в собі багато того, що змінює суспільство та змінює підхід до президентства, змінює імідж президента, мій та Офісу в цілому», – каже прес секретарка президента Зеленського.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, Політика, юлія мендель, володимир зеленський
В тему