18 Вересня 2019
Новини

На Київщині затримали банду вбивць: скільки жертв «на рахунку» злочинців

На Київщині затримали банду вбивць: скільки жертв «на рахунку» злочинців

У Київській області затримали злочинну банду, яка причетна щонайменше до трьох гучних убивств.

Про це у Facebook повідомив начальник обласної поліції Андрій Нєбитов, який прояснив деталі слідства.

Так, у вересні 2016 року на Київщині вбили директора компанії "Caparol". Бізнесмена розстріляли з вогнепальної зброї.

"Робота слідчо-оперативної групи не припинялася протягом 2017-2018 років. Вдалося повністю встановити процес підготовки злочину, виконання та приховування слідів і знищення речових доказів. Але не було головного – підозрюваних", – зазначив поліцейський.

"Чоловіка вбили трьома ударами ножем у спину. Так підступно і жорстоко. Розслідування показало, що вбивство готували заздалегідь і це не вулична бійка, а добре спланований злочин. Велика кількість оперативно-розшукових заходів і негласних слідчих дій протягом майже дев'яти місяців дозволили вийти на злочинну організацію, учасники якої спеціалізувалися на вчиненні особливо тяжких злочинів насильницького характеру", – розповів Нєбитов.

Поліцейський прояснив, що слідство зв'язало ці два гучні вбивства. У вересні цього року відбулося затримання підозрюваних. Під час обшуків поліція отримала неспростовні докази причетності до злочинів.

Були вилучені зброя, боєприпаси, кошти, документи, жорсткі диски та інше. Затриманим оголошені підозри за створення злочинної організації та вчинення двох умисних вбивств. Максимальне покарання – довічне ув'язнення, зазначив Нєбитов.

"Упевнений, це не останні раніше скоєні злочини на їхньому рахунку, як і не останні затримання у цих кримінальних провадженнях", – підсумував він.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: НП, Україна, київ, банда, київ
В тему