12 Вересня 2019
Новини

На Сході загинуло двоє морпіхів, один із який був у Дебальцівському котлі (фото)

На Сході загинуло двоє морпіхів, один із який був у Дебальцівському котлі (фото)

Батальйон морської піхоти повідомив про втрату двох бійців.

На Сході від ворожих куль загинули двоє службовців першого окремого батальйону морської піхоти – командир і його підлеглий загинули на посту зі зброєю. Про це повідомляється на сторінці батальйону у Facebook, передає ТСН.

«Прапорщик Обуховський Микола Миколайович, був досвідченим воїном, на війні з самого її початку. Вийшов з Дебальцевого і продовжив службу. Мав велику любов до неба і досвід у парашутній справі. Дуже любив свою службу, ніколи не відступав назад, жадав перемоги і завжди підтверджував це ділом. У Миколи Миколайовича залишилася маленька донька та дружина», – йдеться у повідомленні.

«Матрос Лінчевський Олександр Валерійович на службі зарекомендував себе як людина, що не боїться виконувати поставленні завдання, завжди знав, що робити і як правильно це зробити, відносно недавно на службі, але вже користувався авторитетом серед своїх братів по зброї. Завжди хотів вчитися і вдосконалювати себе у військовій справі. Він служив строкову службу, але коли дізнався, що підрозділ їде на виконання завдань в ООС, підписав контракт і не сумніваючись поїхав зі своїми побратимами», – розповідають військові.

Як раніше повідомив штаб ООС, за минулу добу внаслідок ворожого обстрілу два військовослужбовці зі складу Об’єднаних сил загинули, один військовослужбовець отримав важке поранення.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, суспільство, НП, Фото
В тему

Останні матеріали