9 Вересня 2019
Новини

Чоловік на очах у дітей знущався над собакою

Чоловік на очах у дітей знущався над собакою

У Дніпрі п'яний чоловік на очах у дітей знущався над собакою, а потім вдарив її ножем.

Про це повідомляє Інформатор.

«На вулиці Новокузнечній, п'яний чоловік на очах у дітей бив і мучив собаку, а потім вдарив її ножем. Після він закинув тварину на плече, заніс у двір і перерізав собаці горло, пошкодивши трахею. Сусіди викликали поліцію і написали заяву на шкуродера», - розповідають правоохоронці.

Тварину доставили в ветеринарну клініку і прооперували. Вона жива.

Очевидці сподіваються, що в зв'язку з цим жорстоким вчинком в поліції порушать кримінальну справу - і чоловік понесе відповідне покарання.

Ми исали, що у селі Озерце, що в Ківерцівському районі (за кілька кілометрів від Луцька), скоєно злочин проти тварин. Жорстокі люди влаштували відстріл котів, один пухнастик від поранення загинув.

За словами волонтерки Наталії Кислюк, як правило, першими жертвами майбутніх серійних вбивць стають тварини. Знущання з них дозволяє помститися за свої образи, відчути свою силу, перевагу, в повній мірі насолодитися владою. Найчастіше в такі моменти у серійного вбивці формується уявлення про свою особливу роль у світі, місія надає його життю сенс.

Місії серійних вбивць не відрізняються оригінальністю. За їхніми словами, це покращення світу шляхом очищення його від злих і поганих складових, якими спочатку можуть стати безпритульні та беззахисні тварини, потім люди, які не зможуть себе захистити.


 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: суспільство, Україна, НП, знущання над тваринами, діти, тварини, дніпро
В тему

Останні матеріали